Syksy toi Pimpurilaiset Sahaan!

Kävi niin, että oli hiljaista ja nälkä. Timpuri Jasu (joka rakentaa uutta hiekkalaatikkoa) kaipasi vatsan täytettä ja muistimme vanhan ideamme Pimpurilaisista, Pihlajan hampurilaisista. Nyt on resepti testattu ja itse tehdyt purilaiset sooseineen saatavina, myös veget. Käykääpä testaamassa ja huomatkaa, että välissä on tietenkin Kippari-juusto👍

On on Venetsialaistunnelmaa!

Perjantaina soittaa Kulttuuriviikoilla suuresti ihastuttanut Kari Mäkinen Band. Homma isossa teltassa, jotta turvavälit pysyvät ja tilaa on. Soitto alkaa 20.30.Lauantainakin elävää musiikkia: ainakin Tom Stenman ja Joni Tiala, muitakin vissiin, sama aika. Tullaan tulien äärelle ja nautitaan tunnelmasta! Pääsy vapaa molempina iltoina.

Keskiviikkona Jockefeller Jazz Quartet

Keskiviikkona 12.8 Sahassa soittaa kello 21.00 alkaen vaasalainen Jockefeller Jazz Quartet. Tulepa kuulolle! Liput 10 euroa, tervetuloa! Perjantaina 14.8 klo 18.00 Saha Rapfest, runsaasti artisteja, ei ikärajaa. lippu 10 euroa. Järkkäämässä mm MC Kajo ja Meijän Joukkue. Lauantaina 15.8 klo 20.00 argentiinalaisen tangon ja eteläamerikkalaisen folkloren tunnelmissa Ville Westergård (piano) ja Sami Pirttilahti (bandeneon). Konsettti klo 20.00, liput 10 euroa tähänkin. Nähdäänpä!