Kahvila Saha auki nyt aamusta iltaan!

Olemme siirtyneet kesäaikaan – kahvilassa pannu porisee nyt aamukymmenestä iltakymmeneen. Jos tiedossa ohjelmaa, aukiolo venyy puoli kahteen yöllä. Leivomme pestopiirakkaa, marjapiirakoita, paistamme lettuja ja kehittelemme uusia herkkuja kesän mittaan. Tule piipahtamaan ja tutustumaan vaikka Ykspihlajan Kulttuuriviikon (19-29.7) ohjelmaan jo etukäteen – lippuvarauksia voi tehdä myös meillä!

Alkukesästä luvassa on vierailevia teatteriesityksiä sekä lapsille että aikuisille, loppukesästä YMY:n sakki valtaa tienoon. Tulossa on kaksi musiikillista pläjäystä: ”Aurinko laskee länteen”, joka on kunnianosoitus Reino Helismaan musiikille. ”Kairosta Kervisen baariin” taas liikkuu Veikko Lavin ja Junnu Vainion laulujen maastossa sataman ja meren ympärillä.

Kesällä on tulossa myös Martti Suosalo ja kumppanit upealla Vysotski-ohjelmallaan sunnuntaina 7. heinäkuuta. Koko Kulttuuriviikon riittää ohjelmaa: mm. Venäläinen ilta eli Lada Nuevo, Penseät hevoset ja Anna Taipale 19. heinäkuuta – ja paljon muuta. Bonuksena vielä ylimääräiset loppujamit Olavi Uusivirran johdolla 29. heinäkuuta.

Näiltä sivuilta kannattaa tsekata esiintyjiä nyt, kun olemme karistaneet talviunet silmistämme ja ryhtyneet sommittelemaan musiikillista antia kesän iltoihin! Lähipäiivinä näet TULOSSA -osiosta tietoa niistä esiintyjistä, joita on jo sovittu. Kaikkiin esityksiin voi varata lippuja jo etukäteen.

Nähdään Sahassa!

.