Tänään keskiviikkona 22.8 Kahvila Saha raikaa yhteislauluista klo 19 eteenpäin. Heti yhteislauleloiden jälkeen (noin klo 21) lavalle pamahtaa Musiikkiteatteri Hukupuklus, eli Kaustisen Musiikkilukiosta tulevat lupaavat muusikot Jiri Mustajärvi sekä Julia Suihkola. Hukupuklus tarjoaa yleisölle omaa tuotantoaan haitarin ja kitaran muumimusamaisella soinnilla. Vapaaehtoinen hattuunheittopääsylippu. Lämpimästi tervetuloa!

 

Kahvila Sahan tunnelma sen kun tiivistyy kesän viimeisiä lämpimiä iltoja kohti! Tänään lauantaina 18.8 Sahassa vietetään Elo-iltaa. Tapahtuma olkoon nimensämukaisesti elontäyteinen ja riemukas! Musiikillisesta annista pitävät huolen kolme yhtyettä jotka on ilo ja kunnia saada Sahan lauteille: Duo Vellamo, Kari Mäkinen ja Aino Häli, sekä The Phonies musisoivat edellä mainitussa järjestyksessä klo 19.00 alkaen. Tule iltakahville tahi oluelle nautiskelemaan mahtavasta musiikista ja kauniisti pimenevästä elokuun illasta. (Liput 8 euroa. Tuotto suoraan muusikoille)

  

 

Ilta toimikoon myös lämmittelynä seuraavalle viikonlopulle ( pe 24, ja la 25.8) johon Sahan tämän kesän ohjelmaillat päättyvät. Venetsialaisperjantaina ja lauantaina Sahassa nähdään upouutta mykkäelokuvataidetta, kun Juho Kuosmasen Romu-Mattila ja kaunis nainen esitetään liveorkesterin säestyksellä. Lippuvaraukset numerosta 044-9932080