Kulttuuriviikon aukiolot

Kulttuuriviikon ajan 14-22.7 olemme avoinna klo 10.00-22.00, jos illalla on konsertti tai keikka, myöhempään. Tänään avoinna 01.30 saakka, sillä maanmainio, loistava livebändi Litku Klemetti orkestereineen valtaa estradin.(lippuja saa ovelta). Huomenna sunnuntaina Kaihon karavaanin keikan vuoksi avoinna klo 24.00 saakka.
Illan keikkoihin liittyen: Lipunmyynti alkaa 2 tuntia aiemmin, jolloin kahvilasta on syytä nostaa kytkintä niiden, jotka eivät halua ostaa konserttiin lippua. Eli tänään lauantaina kahvila avoinna yleisölle klo 19.00 saakka, huomenna sunnuntaina klo 18.00 saakka.
Tänään saunasuunnistus klo 12-18 myös Sahan saunassa, joka siis vapaasti eli ilmaiseksi käytössä. Vesikytkin nykyisin ulkowc:n seinässä, siitä tulee saunaan vesi. Muut kulttuuriviikon saunavuorot peruttu, viimeisenä sunnuntaina on saunavuorot, naiset 16-18, miehet 18.20.

Pahoittelut, että joudumme käyttämään Kulttuuriviikolla kertakäyttöastioita. Pahoittelut siitäkin, että jonoa on, juomat saattavat olla lämpimiä tai loppua ja että kaikkea ei ole saatavilla. Ja kun olemme telttaolosuhteissa, katsomo ei mahdu konsertteihin, joten paikkoja löytyy 200-300 katsojalle. Jos siis haluat varmistaa istumapaikan, ota retki-istuin tai viltti mukaan! Nautitaan ihanasta ilmasta, hyvästä ohjelmasta ja siitä että olemme olemassa!