Sahan Venetsialaiset tulevat: Pelle Miljoona, Yxpila Social Club, Keens, Dinosaurusten Pelastajat, Kari Mäkinen Band

Sahassa vietetään kesän päättäjäisiä Venetsialaisten yhteydessä seuraavasti:
Perjantaina 25.8 venetsialaistulet syttyvät illan hämärtyessä, varsinainen musiikkiohjelma käynnistyy kello 22.00, jolloin esiintymislavalle nousee YXPILA SOCIAL CLUB. Yli kymmenenhenkinen kaupunginosaorkesteri soittaa etelän rytmejä kaukaa Kap Verden saarilta ja Kuubasta saakka! Tule ja koe Pihlajan lumo!
Pihlajalaisten jälkeen lavalle nousee Pelle Miljoona United, soittoaika noin 23.30. Tämä joukko ei esittelyjä kaipaa – edellinen Sahan soitto oli täyttä rautaa!
Perjantai-illan lippu maksaa 10 euroa, soitot sisällä, ulkona tulet ja tunnelmat – avoinna 02.00 saakka. Tervetuloa!

Lauantaina tarjolla musiikkia ja ilmaiset saunat. Saunat klo 19-20.30 naiset ja miehet sen jälkeen. Estradilla kuullaan upouuden Keensin keikka. Lena Eklundin, Aino Hälin ja Pekka Hietalahden trio perustuu basson, pianon ja laulun pyhään kolminaisuuteen. Yhtyeessä musisoivat kuvitteelliset Keensin siskokset sekä heidän holhoojansa. ”Yhtyeen musiikillinen perusta on muurattu Tori Amoksen, Tom Waitsin ja Nick Caven lauluista.
Keensin maailmassa lainakappaleita rakastetaan kuin omia ja vanhoja lauluja yhtä lailla kuin uusia. Haluamme tehdä kunniaa alkuperäisteoksille parhaamme mukaan”, kerrotaan yhtyeen sisäpiiristä.

Lauantaina sijansa saa myös petäjävetinen folk-pop-nelikkö Dinosaurusten Pelastajat, joka tuo pelimannihenkistä sanomaa keskisestä Suomesta.


Viimeisimpänä kannat kattoon kohottaa Kari Mäkinen Band, joka ei esittelyjä kaipaa. Jos ei nyt tanssijalka nouse niin ei sitten koskaan!
Lauantain Venetsialaisiin on vapaa pääsy, soitto alkaa Dinosauruksilla kello 21.00, jatkuu Keensien parissa ja lopuksi on KMB:n vuoro. Tule ihmeessä!