Mahtava startti Venetsialaisiin: Small Axe ja Kari Mäkinen Band

Kahvila Sahan Venetsialaiset ovat tänä vuonna erilaiset. Varsinaisena Venetsialaislauantaina kahvila on kiinni, mutta sitä ennen nautitaan lämpimistä elokuun illoista hyvän musiikin ja tulien merkeissä.
Keskiviikkona 24.8 lavalle astuu massiivinen, kymmenhenkinen Small Axe, joka kunnioittaa Bob Marleyn perintöä mahtavalla reggae-meiningillä. Mukana on niin Wentus Blues Bandin kuin Suomen merkittävimmän reggaekokoonpanon, legendaarisen Dreadlinen muusikkoja.Luvassa on mukaansatempaavaa menoa!
Ennakkoliput Sahasta 15 euroa, paikan päältä ovelta 20 euroa. Tule näkemään ja kokemaan, miten reggae laittaa Venetsialaisfiilingin kohdilleen! HUOM! Soitto alkaa jo kello 20.00!
bob marley

Perjantaina 26.8 jatkuu menojalkaa vipattava meininki, kun Kari Mäkinen Band saapuu soittokeikalle Sahaan. Luvassa on tarttuvaa ja tanssimaan pakottavaa soittoa ja laulua – takuuvarmaa hyvän tuulen menoa! Soitto alkaa kello 21.00. Vapaa pääsy – tervetuloa! PS. Askartelemme venetsialaislyhtyjä jo kello 19.00 alkaen Sahan rannassa laudankappaleista ja silkkipaperista. Tervetuloa!
kmb
Lauantaina 27.8 Kahvila Saha viettää häitä yksityistilaisuutena, joten ovet eivät aukene muille kuin häävieraille!
Sunnuntaina avaamme kello 12.00 ja saunomme tuttuun tapaan 16-18.00 naiset ja 18-20-00 miehet.
Venetsialaisten jälkeen siirrymme pelkkään ilta-aukioloon. eli olemme avoinna arkisin klo 17.00-23.00, viikonloppuisin la ja su klo 12.00-22.00, paitsi ohjelmailtoina myöhempään. Arkisin siis pidennämme aukioloa yhdellä tunnilla.
Tällä viikolla ennen venetsialaisia olemme vielä auki aamusta alkaen ja lohikeittoa on tarjolla joka päivä. Jatkossa vain lauantaisin ja sunnuntaisin.
Tulossa vielä tänä syksynä: 2.9 Jari Uutela, 3.9. Petri Möller ja Matalamaan Orkesteri, 16.9 Pelle Miljoona United ja 23.9 Tom Stenman ja the People of Yxpila. Muutakin on – niistä lisää myöhemmin!