Markku Essel, Suuri Juhla, Small Axe, Kari Mäkinen Band…

Ensinnäkin tiedoksi: Kahvila Saha on edelleen auki normaalisti klo 10.00-22.00 ja ohjelmailtoina pidempään. Ja lohisoppaa on ainakin elokuun loppuun klo 11-15.00. Ja saunat torstaisin ja sunnuntaisin.
Ja musiikkivillitys jatkuu:
Tulevana keskiviikkona 17.8 esiintyy Markku Essel, yhden miehen jazzpop-orkesteri, joka hurmasi Sahankävijöitä jo viime kesäna. Nyt soitto alkaa kello 21.00 ja pääsy on vapaa!
markku essel
Perjantaina 19.8 on vuorossa Suuri Juhla klo 21.00. Suuri Juhla on Jouni ja Ulla Nikulan muodostama duo, jossa pariskunnan oma musiikinteko ja sävellykset nousevat omaääniseen lentoon. Mielenkiintoista! Tervetuloa, vapaa pääsy!
suuri juhla
Venetsialaisiin hiihtelemme seuraavalla viikolla vauhdikkaasti: Keskiviikkona 24.8 esiintyy mahtava Small Axe -kokoonpano Bob Marleyn musiikin merkeissä.
bob marley.
Small Axe-lippuja voi lunastaa kahvilasta ennakkoon hintaan 15 euroa, ovelta ne maksavat 20 euroa. Soitto alkaa klo 20.00.
Perjantaina 26.8 Venetsialaisia juhlitaan Kari Mäkinen Bändin kanssa. KMB esiintyy klo 21.00 ja pääsy on vapaa! Tervetuloa joraamaan Venetsialaiset käyntiin takuuvarmalla tossunliikutusmusalla!
kmb
Näiden lisäksi tulossa on syksyn mittaain vielä runsaasti musaa: mm. 3.9 Petri Möller ja Matalamaan orkesteri, myös Tom Stenman ja People of Yxpila sekä Pelle Miljoona United visiteeraavat Sahassa vielä syyskuussa. Sekä Mikko.Ilari Ojala julkaisee levynsä!