Tom Stenman, Kari Mäkinen Band ja Gamlakarleby Spelmansgillet

Tuleva viikonloppu 17-19.6 on Sahassa ohjelmallisesti hyvin maukas. Perjantai-iltana soittaa Tom Stenman & The People of Yxpila -merkkinen kokoonpano, jota kannattaa ehdottonmasti tulla kuuntelemaan. Soitto alkaa kello 21.00 – vapaa pääsy!
Tom Stenman/ The Phonies
Lauantai-iltana tärähtää kannat kattoon, kun Kari Mäkinen Band astuu lavalle. Ken on ollut KMB:n keikalla Sahassa, tietää että tanssijalkaa vipattaa vaikka sopivat kengät olisivat jääneet kotiin. Sitä paitsi: Sahan sementtilattialla kengät eivät ole olennainen asia tanssin kannalta…Tulehan nauttimaan esijuhannuksellisesta tunnelmasta! Vapaa pääsy!
kmb
Viikonloppuun sovelletaan myös vanhaa tuttua hääkaavaa: jotakin vanhaa, jotakin uutta… Sunnuntaina kokeillaan, miten toimii iltapäiväsoitto kesäisessä merimaisemassa, kun asialla on Gamlakarleby Spellmansgillet. Neljätoistahenkinen orkesteri soittaa kansanmusiikkihenkisesti viulujen, sellojen, haitarien ja mandoliinien kera ja laulattaa vielä kansaa kaupan päälle. Tämä ilo koetaan sunnuntaina kello 14.00. Jos sadetta pukkaa, ollaan sisällä. Tervetuloa kaikkeen tähän! Vapaa pääsy!