Sahassa soppaa, saunaa, Vysotskia ja Yxpila Social Clubia

Sahan loppuviikko 5-8-5 on seuraavanlainen:

Helatorstaina 5.5 pidämme normaalisti auki eli klo 10.00-22.00 (24.00 mahdollisesti)

Perjantaina 6.5 illalla Vysotski-jatkot hienolle konsertille, joka kannattaa käydä kuuntelemassa Ykspihlajan Toimitalolla. Vysotski-jatkoilla klo 22.00 alkaen jammailemme Vysotski-hengessä: mahdollisesti taiteilijat Martti Suosalo ja Jarkko Lahti joukkoineen yltyvät myös musisoimaan ennen kuin simahtavat Sahan pahnoille! Mitään ei luvata, paitsi Outin vetämänä yhteislauluja! Ei pääsylippuja.

Lauantaina sitten: Saha auki normaalisti, samalla juhlimme Sahan kantavan rakenteen synttäreitä. Illalla pääsette kuulemaan Yxpila Social Clubia KELLO 19.00 – HUOM! AIKA! ja muutakin ohjelmaa luvassa. Ei pääsylippuja.

Sunnuntaina:
Äitienpäivänä alkaa Sahassa saada taas Carolan kuuluisaa merilohisoppaa ja saaristolaisleipää, joka vie kielen mennessään. Lohisoppa maksaa 9 euroa herkkuleipineen. Äitienpäiväksi leivomme myös mansikkakakkua. Muistattehan, että meiltä saa nykyisin myös herkullista SIA:n irtojätskiä.
Saha on avoinna joka päivä kello 10.00 alkaen ja lohisoppa kuumana kello 11.00 lähtien niin kauan kun sitä piisaa.
PS. Lahmacunista saa perjantaista lähtien vegaaniversiota (ei juustoa, lihaa eikä munia) ja pestosta tattarijauhoon tehtyä gluteiinitonta versiota.

Tervetuloa – ja muistakaa että saunoakin saa nykyisin sunnuntaisin, tiistaisin ja torstaisin!