Sahan viikonlopussa säpinää

Tuleva viikonloppu 3-5. heinäkuuta tuo Sahaan tuulahduksia Irlannista ja kaukaa historiasta, kun Paroni von Munchausen astuu lavalle viikonlopun päätteeksi. Myös Vellamo soittaa levynjulkkareiden merkeissä Sahassa ja lauluntekijät esittäytyvät hekin lauantaina. Mutta mennäänpä järjestyksessä:

Perjantaina 3.7: Jo pari kertaa Sahassa viihdyttänyt The Treasureland loihtii irkkusävelmiä suomalaiseen kesäiltaan. Soitto alkaa klo 21.00, vapaa pääsy!

Treasure Land text

Lauantaina 4.7 klo 16.00: Lauluntekijäfestari kiertää kaupunkia ja poikkeaa myös Sahassa. Tähän hommaan liput 5 euroa, soitto soi kesäteatterin puolella.

Lauantaina 4.7: Vellamo on tuonut Sahaan lämpöä jo useamman kerran. Nyt kuullaan uutta materiaalia, kun pihlajalaistunut duo aloittaa soitantansa lauantaina kello 21.00. Vapaa pääsy!

Sunnuntaina kello 19.00 Ykspihlajan Kesäteatterissa vierailee Paroni von Munchausen tarinoineen. Estyksen nimi on Munchausen – totta … kai. Joel Elstelän kirjoittama ja ohjaama yhden miehen show on valmistunut vuosi sitten, nyt se kiertää Suomea Antti Peltolan hahmossa. Esityksessä paroni von Munchausen näyttäytyy uskomattonana tyyppinä, jonka tarinat ovat päätähuimaavia: hän on muun muassa käynyt kuussa ja helvetissä ja kertoo mielellään minkälaista näissä paikoissa oli. Tämä esitys kesäteattein puolella klo 19.00, liput 10 euroa.

paronimunchausen2