Joose Keskitalo & CO perjantaina, Gamblers lauantaina, ensi viikolla Jason Ringenberg ja vielä Korppikin

Syksy etenee ja pidot paranee: perjantaina Sahassa peräti kolme kokoonpanoa. Lavalle nousevat Samoaja, Vähäsarja ja Joose Keskitalo & The Mystic Revelation of Teppo Repo. Liput 10 euroa, kannattaa ehkä varata jos haluaa mahtua mukaan! Soittoa kello 19.00-22.00.
Lauantaina taattua rautalankaa a’ la Gamblers. Soitto alkaa kello 20.00 ja miksei tanssikin. Tänne vapaa pääsy!
Tulossa vielä: keskiviikkona 2.10 ”americanan kummisetä” Jason Ringenberg ja 4.10 Korppi. Ringenbergiin lippu 10 euroa, Korppiin vapaa pääsy.
Saha auki arkisin 14-21 ja la-su 12-21. Kylmää on, mutta tunnelma kohdillaan! Suljemme Korpin jälkeen!

Aukiolo muuttuu, ohjelma riittää

Kahvila on auki syyskuun loppuun arkisin klo 14-21 ja la-su klo 12-21. Ohjelmailtoina myöhempään.
Torstaina tulossa levynjulkkarikeikka, kun 5/5 aloittaa kiertueensa Sahasta.Yhtye kertoo olevansa trendeistä piittaamaton porukka, joka vakuuttaa keikoilla paatuneimmankin kuulijan. Keikka torstaina 19.9 klo 20.00, liput 7 euroa.
Ja lauantaina 21.9 vuorossa on Päivi Mäkisen ”Edith Piaf . Yöperhonen” -lauluilta. Mäkisen esitys on kiertänyt Suomea jo vuosia ja saanut vankan suosion pienillä ja suuremmilla lavoilla. Sahassa Edit Piaf soi livenä lauantaina kello 19.00. Liput 15 euroa. Myöhemmin illalla noin 21.30 lavalle nousevat vielä paikalliset räppärit Soveltaja, Meijän Joukkue ja MC Kajo. Tervetuloa kaikkeen tähän!

Arfican Skies Band perjantaina!

On ollut niin puuhakasta, että tärkeää on unohtunut. Esimerkiksi se, että mainio jazz-yhtye African Skies Band esiintyy kahvila Sahassa huomenna perjantaina 13.9 kello 21.30 alkaen. Laitamme tulia ja valoja, että näkee tulla! Vapaa pääsy, tulehan nauttimaan nykyisin harvemmin kuultavasta jalosta, musiikin lajista!
Sauna tänään ja su: naiset 17-19 ja miekkoset 19-21. Olemme auki edelleen 12-21.00, myös lauantaina vaikka ei ohjelmaa. Ja kansalaiset, muistakaa osallistua Kokkolan KInojuhlille viikonloppuna! Hienoja elokuvia, musiikkia ja vaikka mitä mykkäkuvaa lapsiperheillekin!

Ambient-ilta ja Melody Shakers

Ohjelma Sahassa jatkuu koko syyskuun – auki toistaiseksi klo 12.00-21.00, pe ja la pidempään jos ohjelmaa. Ja sitähän piisaa!
Tulevana perjantaina lavalle nousee pitkän linjan kokkolalaiskokoonpano Melody Shakers, jonka sormista irtoilee kaikuja 1960-luvun progesta ja rokkenrollista. Mukaansa tempaava soitto alkaa kahdeksalta, vapaa pääsy!
Lauantaina tarjolla harvinaisempaa kokemusta. AMBIENT-illassa kuullaan rauhallisia ääniä, kun Cybernaum, Juha-Matti
Rautiainen sekä Rihmasto ottavat tilan haltuunsa.
Ambient-musiikki keskittyy perinteisten musiikillisten elementtien sijaan tunnelmiin. Ambient-musiikkia suositellaan kuunneltavan makoillen patjalla silmät kiinni, eli omat patjat ja peitot mukaan! Tapahtuma alkaa klo 20.00. Liput 5 euroa. Tervetuloa!