NOORA KATAJA TRIO SAHASSA LA 25.5 KLO 20.00

Onko Yonan jälkeistä elämää? On. Sitä on lauantaina, kun Noora Kataja Trio nousee Sahan lavalle.
Yhtyeen ohjelmisto koostuu laulaja-lauluntekijän omasta materiaalista, joka musiikillisesti liikkuu soulin, jazzin ja folk-popin maisemassa. Tekstit ovat suomenkielisiä tarinoita, joissa välähtelee tunteiden laaja kirjo.
Tule fiilistelemään Nooran, (laulu ja koskettimet) Mikko Kiiverin (rummut) ja Tuula Virkkalan (basso) soittoa ja laulua lauantaina 25.5. Keikka alkaa kello 20.00 ja liput sinne maksavat 5 euroa.
Tulossa mm. MC Kajo 31.5 ja 5.6 Meijän joukkue, 7.6 African Skies Band, 8.6 upea grönlantilainen maskitanssija Connie plus Yxpila-Hammerfest ensi-ilta, 14.6 La Riippa Group, 25.6 OKKO ja 28.6 Ile Kallio ja Kaija Kärkinen ja 6.7 Alamaa. Nähdään!

YONA

Ihana Yona lennähtää Sahaan keskiviikkona orkestereineen. Tule kuuntelemaan, lippuja vielä jäljellä! Liput 20€, voit varata Kahvila Sahan inboxista! Soitto soi klo 19.

Lauantaina Kari Mäkinen Band

Hello!
Kaino ja Elsa ovat päättäneet lyödä sovinnon kättä ja tanssahdella lauantaina Kari Mäkinen Bandin tahtiin. Tule sinäkin, CCR-vaikutteinen soitto alkaa kello 20.00 ja kestää parin setin verran. Liput 5 euroa.
HUOM! Yonan keikalle ke 22.5 klo 19.00 mahtuu vielä! Varaa täältä viestillä!
Ja tulossa lähiaikoina:
25.5 Noora Kataja Trio, 31.5 MC Kajo, 7.6 Africa Skies Band ja 8.6 upea grönlantilainen maskitanssija Connie. Näistä tietoa Yonan jälkeen!

YONA YHTYEINEEN SAAPUU KAHVILA SAHAAN KE 22.5.

Laulaja-lauluntekijä Yona on maamme ahkerimpia ja arvostetuimpia laulunkirjoittajia. Yhteensä seitsemän albumia julkaissut moniulotteinen artisti on tunnettu erityisesti laaja-alaisesta taituruudestaan eri musiikkigenrejen välillä.

Johanna Kustannus/Universal julkaisi syyskuussa 2018 Yonan tuoreimman pitkäsoiton Yona: 7.

”Yona vyöryttää mielikuvia, kuohuu unelmia ja sukeltaa pimeyteen hämmentävällä rohkeudella.” -Suomen Kuvalehti 2018

”7 osoittautuukin rohkeaksi ja monipuoliseksi kokonaisuudeksi, joka tarjoaa poplevyn kontekstissa poikkeuksellisen paljon kiintoisia tasoja.” -Aamulehti 2018

Yona yhtyeineen kannattaa kokea levyjen lisäksi myös livenä. Heittäytymiskykyisenä tunnettu artisti yhdessä taidokkaan ja rohkean yhtyeen kanssa on yhdistelmä, joka jättää harvan kylmäksi.

”Valtavan musikaalisen ja muuntautumiskykyisen helsinkiläislaulajan esiintymisen aikana oli useita sellaisia hetkiä, joissa saattoi kuulla ikiaikaisen musiikkitradition siirtymisen modernilta kuulostavaksi populaarimusiikiksi.” -Turun Sanomat 2018

LIPUT 20 €
Varaukset Kahvila Sahan FB-sivun kautta.

SHOWTIME KLO 19:00