Juhannuksena auki aattona ja sunnuntaina, lauantaina kiinni

Heissan!
Kaffila Saha on juhannuksena auki aattona eli perjantaina ja sunnuntaina normaalisti saunoineen. Lauantain eli juhannuspäivän olemme kiinni.
Perjantaina eli aattona olemme auki 12.00-24.00 ja saunomme seuraavasti: naiset klo 18-19.30, miehet 19.30-21.00. Juhannussoittelua ja -laulelua virittelemme, jos halukkaita soittoniekkoja löytyy. Myynti tapahtuu teltasta, sisällä voi istua vaikka takkatulen ääressä jos on kylmä.
Sunnuntaina olemme auki klo 12.00-22.00.
Hyvää juhannusta kaikille!

Kesän uudet aukioloajat

Nyt kun on kesä kukkeimmillaan, laajennamme aukioloja. Olemme auki JOKA PÄIVÄ klo 12.00-22.00, pe-la pidempäänkin – jos on lämmintä ja viihtyisää.
Nyt leivomme myös vegaanista, armenialaista piirakkaa, jota pyrimme pitämään tarjolla jatkuvasti Gluteiinittomia pestoja löytyy myös. Ja hatsapuri eli eräänlainen juustopiirakka on viritetty uudelle, entistä maukkaammalle taajuudelle:) Ja lättyhän on aina poikaa!
(PS. Myynti edelleen teltassa pihalla. Kahvilarakennuksessa sisällä voi nauttia kahvit kylmällä säällä, vaikka se on toistaiseksi poissa myynti-ja leipoimiskäytöstä kaavamuutoksen vuoksi.)