Vappuna testataan telttaa ja osallistutaan Blues Partyn vappuriehaan

Kahvila Sahan myynti siirtyy telttaan.

No niin ystävät hyvät!
Sahan kannalta apea talvi on takana: lupa kahvilan toiminnalle tulee ehkä Kulttuuriviikkoihin mennessä, mikäli toukokuun valtuusto vahvistaa kaavan eikä valituksia tule. Siihen saakka rakas kahvilamme on vain varasto, jossa voi toki järjestää yksityistilaisuuksia ja jossa voi vaikka pidellä sadetta tai hengata muuten, mutta jossa ei voi myydä eikä leipoa mitään.
Teimme väliaikaisratkaisun, jonka lupa on voimassa tarvittaessa koko kesän. Kahvila toimii pihalla teltassa, leipomukset tehdään talon sisällä keittiössä, joka on nyt munklattu viralliseksi elintarvikehuoneistoksi. Anniskeluluvat ja -alueet ulkona ovat edelleen voimassa.
Tätä uutta mallia testataan jo vappupäivänä, jolloin avaamme kello 12.00. Saunavuorot (talviturkin heitto!) vappupäivänä: naiset klo 14-16, miehet 16-18. Saunahinta 5 euroa/aikuinen, 2 euroa alaikäinen.

Ja vappupäivän iltana:

SCANDINAVIAN BLUES PARTY RY:n VAPPURIEHA!!

Scandinavian Blues Party järjestää Kahvila Sahassa tiistaina Vappupäivänä erikoiskonsertin ja tuo paikalle TWO TIMERS -duon Englannista. Two Timers on Scandinavian Bluespartyn yleisön ehkä suosituin esiintyjä yhdistyksen 25 vuotisessa historiassa. Showtime klo 19.00. Yhdistys toivoo kannattajilta 10 euron kolehdin per henkilö yhtyeen kulujen peittämiseksi.
Two Timers:
Englantilaiset Sarah James ja Gordon Russell perustivat kaksihenkisen Two Timersin Ranskassa vuonna 1993.
Kitaristi Gordon Russell on kokenut muusikko, joka kiersi maailmaa jo Dr. Feelgoodin kitaristina vuosina 1982 – 1989 ja soitti kyseisen pub-rock legendan neljällä studiolevyllä ”Doctors orders”, ”Mad man blues”, ”Brilleaux” ja ”Classic”.
Ammattitaitoinen Gordon soittaa akustista, sähkö- ja slidekitaraa omintakeisella ”no-nonsense” tyylillään. Keikoilla hän ”soittaa” samalla myös ”mikitettyä” matkalaukkua bassorumpuna.

Laulajatar Sarah James on loistava ja humoristinen esiintyjä, joka soittaa omien sanojensa mukaan oudosti huuliharppua. Muita hänen käyttämiään soittimia ovat erilaiset lyömäsoittimet ja lusikat. Sarah on toiminut taustalaulajattarena ja harpistina useilla levyillä, mutta on oikeassa elementissään juuri Two Timers -duon seremoniamestarina.

Two Timersin musiikissa voi kuulla vaikutteita aina 1930 -luvun countrybluesista 60 -luvun souliin ja rhythm & bluesiin ja jopa ”vanhakantaiseen” heavyrockiin. Sarah on sanonut, että heidän esikuviansa ovat Led Zeppelin ja Aretha Franklin.

Tule ja ihmettele, minkä meiningin voi kaksi muusikkoa saada aikaan!