Saha nyt kiinni, perjantaina CLEO!

Hei!
Tänään sunnuntaina Saha ei ole enää auki – tästä eteenpäin pidämme auki vain yksityistilaisuuksissa ja konserteissa, myös saunojen osalta siirrytty pelkkiin tilaussaunoihin. Ensi perjantaina kuitenkin tarkenee, kun mahtava (juuri äsken Radio Suomessa hehkutettu) CLEO saapuu keikalle Sahaan!

CLEO on musiikkimaailman kärkinimistä koostuva kokoonpano, jonka jäsenet ovat soittaneet mm. Abban, Stevie Wonderin, Kentin, Lalehin, Lisa Nilssonin ja Eros Ramazottin riveissä. Takana on vuosirenkaita ja huikea määrä kokemusta, mutta myös elävä ote musiikkiin.
CLEO:ssa soittavat Jojje Wadenius, Per Lindvall, Lars Danielsson ja Jesper Nordenström.
CLEO:n vierailu Kahvila Sahassa 27.10 klo 21.00. Liput 25.00. Varaukset sähköpostitse: toimisto@yxpila.fi tai tekstarilla 040-7022604. Tervetuloa! Lippujen lunastus ovelta.

Black Palma lauantaina!


Kiintoisa uusi bändituttavuus Black Palma saapuu esittäytymään Kahvila Sahan yleisölle lauantai-iltana. Black Palma on Jan Lehmuksen ja Juha Perän yhteinen musiikillinen matka, joka jatkuu kokeilujen ja keikkojen muodossa.
Vanhat kaverukset ovat soittaneet yhdessä kymmenisen vuotta sitten, jonka jälkeen tiet erkanivat molempien omiin produktioihin. Jan Lehmus on keikkaillut mm. The Sparrowsin kanssa, Juha Perä on tehnyt mm. elektronista musiikkia. Black Palmassa suurta roolia näyttelee myös visuaalisuus, josta vastaa Niko Savander.
Musiikillisessa meressä seilatessaan Black Palma sekoittelee aineksia jazzista teknoon, joten mielenkiintoienn soppa on kyseessä.
Esimakua Black Palmasta voi hakea Spotifysta, josta löytyy bändin sinkku Sound of You.
Black Palma Sahassa 21.10 klo 21.00, liput 5 euroa. Saha aukeaa klo 18.00 ja on avoinna saunavuoroineen myös sunnuntaina klo 14-21.00. Tervetuloa! (PS. Entistä parempi lämpöpuhallin tohottaa nyt nurkassa.)

Lauantaina ihana Keens!

Keens oli jo kerran keikalla Sahassa, mutta se meni monilta ohitse, joten nyt uudelleen! Paikalla olleet kehuivat bändiä vuolaasti ja käyttivät sanoja kuten ”loistava” ja ”mahtava”.
Joten: suuntaa tossusi lauantaina 14.10 Sahaan ja tule kuulolle! Keens kipuaa estradille kello 21.00. Liput 5 euroa. Lämpöpuhallin on, tunnelmaa on, tulia on…Nähdään!

Saha auki nykyisin la klo 18.00-24.00 ja su klo 14.00-21.00. Sunnuntaisin pyörivät tunnelmalliset syksyn saunavuorot 16-20.00 (enste naiset, sitte miähet).

Sparrows peruuntui, sunnuntaina auki!

Heips!
Sparrowsin lauantain 7.10 keikka on peruuntunut ylivoimaisen esteen vuoksi. Emme pidä lauantaina lainkaan auki, mutta sunnuntaina on saunavuorot ja kahvila auki klo 14-21.Sauna: naiset 16-18, miehet 18-20. Tervetuloa!
PS. Myös Marjo Leinosen keikka peruuntui 18.11 yllättävän esteen vuoksi. Harmi!