Perjantaina musiikkia korville

Heips!
Saha vielä auki joka päivä 14-21 ja ohjelmaakin piisaa! Perjantaina 29.9 esiintyy viime syksynä kuulijoita viehättänyt Trio I Know kello 21.00
Laulaja Aino Nurmen lisäksi mukana kokoonpanossa ovat Janne Kesäniemi ja Kimmo Kaunisto. Tulehan kuulolle, vapaa pääsy!

Perjantaina Viitasen Piia, lauantaina Untogethers

Kahvila Saha kärvistelee vielä kesätunnelmissa, vaikka huurua pukkaa jo oven raosta. Olemme avoinna joka päivä klo 14.00-21.00 ja saunat pyörivät normaalisti.

Perjantaina tunnelmaa lämmittää Viitasen Piia, joka kiertää Suomea soolona tänä syksynä. Piian lauluista on sanottu, että ne ovat pieniä lauluja suurista asioista. Niiden on myös väitetty tuovan valoa synkkään syksyyn. Tule ja todista! Soitto alkaa pe 22.9 klo 21.00, liput 5 euroa. Tervetuloa!

Lauantaina ilmassa on energian ohella nostalgiaa, kun tamperelainen Untogetehers -kokoonpano lämmittää Sahan. Bändissä soittaa kokkolalaisittain ja keskipohjalaisittain tuttuja joukkoa: Risto Lehtomaa, Janne Högbacka, Teemu Huopana ja Kimmo Vierimaa. Soitto alkaa kello 21.00, liput 5 euroa. Tervetuloa tunnelmoimaan!

Perjantaina 15.9 Kabaree-ilta, lauantaina Antti Autio trio

Sahan viikonlopussa 15-16.9 on sähinää ja säihkettä! Perjantaina tunnelmoidaan Kabaree-illassa, joka sisältää burleskia, sirkustelua ja itämaista tanssia.
Burleskiosuudesta vastaa Rosa Latva, jonka Roxymeleon-hahmo muuntautuu uberfeminiinisesta jumalhahmosta palkkamurhaajaksi – unohtamatta perinteisestä burleskin ideaa.
Sara Airola vie Kabaree-illan yleisön sirkusmaailmaan omalla esityksellään. Lopuksi tanssitaan itämaista tanssia Jenna Suvannon ja Rosa Latvan tahdittamana. Esitys alkaa klo 21.00.
HUOM! Ohjelmanmuutos! Illan sirkusosuus on peruuntunut, mukana burleski ja itämainen tanssi. Pääsymaksu vapaaehtoinen.

Lauantaina 16.9 tulee raikas tuulahdus etelästä. Antti Autio on helsinkiläinen folkrock-artisti, joka esiintyy Sahassa trionsa kanssa. Autio tunnetaan raikkaasta ja vahvasta laululyriikastaan sekä polveilevaan kitarointiin pohjautuvasta suomenkielisestä folkrockista. Bändiä on kehuttu omaperäisestä tyylistä ja tunnelmallisista keikoistaa.
Aution debyttiialbumi julkaistiin 14.2.2017 ja se sai heti hyvän vastaanoton: Soundi antoi neljä tähteä ja kuvaili tulokasta herkäksi mutta määrätietoiseksi artistiksi, josta kuullaan vielä paljon.
Antti Autio trion keikka alkaa lauantaina kello 21.00, liput ovelta 10 euroa.

Aukioloajat ja saunavuorot muuttuvat vähän

Hei, olemme avoinna 11.9 lähtien klo 14-21.00 joka päivä.
Saunavuorot pysyvät samoilla paikoillaan, mutta lyhenevät hiukan arkipäivinä.
Naiset saunovat ti klo 18-19.30, to klo 19.30-21.00 ja su klo 16-18.00. Miehet saunovat ti klo 19.30-21.00, to klo 18-19.30 ja sunnuntaina normaalisti 18-20.00.
Viikonloppuna 15.9 tulossa Cabaret-ilta ja lauantaina 16.9 Antti Autio. Näistä lisää kohta! Hyvää syksyn jatkoa!