Saha vielä auki, lauantaina esiintyy The People of Yxpila

Heips!
Vaikka sataa väliin kaatamalla eikä asiakkaista ole hajuakaan, pidämme Sahaa edelleen auki normaalisti – näin siirrämme talven tuloa myöhemmäksi. Nerokasta!
Saunavuorot jatkuvat normaalisti eli ti 18-20 naiset, 20-22 miehet, to 18-20 miehet, 20-22 naiset ja su 16-18 naiset ja 18-20 miehet.
Lauantaina 2.9 meitä inspiroi ja ilahduttaa Tom Stenmanin ja Pekka Hietalahden sekö Aino Hälin muodossa The People of Yxpila. Soitto alkaa kello 10.00, jolloin tunnelmoimme pimeässä illassa tulien loisteessa. Tervetuloa! Vapaa pääsy.
PS. Tulossa 9.9 The African Skies, 15.9 Cabaree-ilta, 16.9 Antti Autio, 22.9 Piia Viitanen, 23.9 Untogethers, 29.9 The I Knows, 7.10 Sparrows, 21.10 Black Palma ja vielä 18.11 Marjo Leinonen ja Maraballs. Eiköhän näillä syksy taitu vähän helpommin!

Sahan Venetsialaiset tulevat: Pelle Miljoona, Yxpila Social Club, Keens, Dinosaurusten Pelastajat, Kari Mäkinen Band

Sahassa vietetään kesän päättäjäisiä Venetsialaisten yhteydessä seuraavasti:
Perjantaina 25.8 venetsialaistulet syttyvät illan hämärtyessä, varsinainen musiikkiohjelma käynnistyy kello 22.00, jolloin esiintymislavalle nousee YXPILA SOCIAL CLUB. Yli kymmenenhenkinen kaupunginosaorkesteri soittaa etelän rytmejä kaukaa Kap Verden saarilta ja Kuubasta saakka! Tule ja koe Pihlajan lumo!
Pihlajalaisten jälkeen lavalle nousee Pelle Miljoona United, soittoaika noin 23.30. Tämä joukko ei esittelyjä kaipaa – edellinen Sahan soitto oli täyttä rautaa!
Perjantai-illan lippu maksaa 10 euroa, soitot sisällä, ulkona tulet ja tunnelmat – avoinna 02.00 saakka. Tervetuloa!

Lauantaina tarjolla musiikkia ja ilmaiset saunat. Saunat klo 19-20.30 naiset ja miehet sen jälkeen. Estradilla kuullaan upouuden Keensin keikka. Lena Eklundin, Aino Hälin ja Pekka Hietalahden trio perustuu basson, pianon ja laulun pyhään kolminaisuuteen. Yhtyeessä musisoivat kuvitteelliset Keensin siskokset sekä heidän holhoojansa. ”Yhtyeen musiikillinen perusta on muurattu Tori Amoksen, Tom Waitsin ja Nick Caven lauluista.
Keensin maailmassa lainakappaleita rakastetaan kuin omia ja vanhoja lauluja yhtä lailla kuin uusia. Haluamme tehdä kunniaa alkuperäisteoksille parhaamme mukaan”, kerrotaan yhtyeen sisäpiiristä.

Lauantaina sijansa saa myös petäjävetinen folk-pop-nelikkö Dinosaurusten Pelastajat, joka tuo pelimannihenkistä sanomaa keskisestä Suomesta.


Viimeisimpänä kannat kattoon kohottaa Kari Mäkinen Band, joka ei esittelyjä kaipaa. Jos ei nyt tanssijalka nouse niin ei sitten koskaan!
Lauantain Venetsialaisiin on vapaa pääsy, soitto alkaa Dinosauruksilla kello 21.00, jatkuu Keensien parissa ja lopuksi on KMB:n vuoro. Tule ihmeessä!

Saha suhisee vielä normisti

Heipparallaa!
Olemme vielä auki tavalliseen tapaan aamusta iltaan ja musiikkia on luvassa tulevana viikonloppuna molemmille illoille.


Perjantai-iltana soittaa kokkolalainen Warehouse Band, joka ei olekaan aiemmin Sahan kansaa lämmittänyt. Nyt se tapahtuu! Vapaa pääsy, soitto alkaa klo 21.00, tulkaa paikalle!

Lauantaina on vuorossa laulaja/lauluntekijä Anna-Miina. Anna-Miina kirjoittaa kerroksellisia kappaleita, joiden aihepiirit löytyvät elämän ja ihmissuhteiden kiemuroista. Vahvoihin lyriikoihin ja mielenkiintoisiin harmonioihin nojaava tuotanto on vaihtoehtopoppia, jossa voi kuulla vivahteita folkista, laulelmasta ja jazzista. Anna-Miinan kanssa lauantaina esiintyy hänen pianistisiskonsa Maria. Keikka klo 21.00, vapaa pääsy – tervetuloa kaikki!

Elias Kahila jälleen Sahaan

Viime huhtikuussa Sahassa porukkaa ihastuttanut Elias Kahila Band tekee uuden turneen Pohjanmaalle. Sahassa Eliaksen sello ja multi-instrumentalisti Kristian Ijäksen basso/kitara/rumpu-kombo soi perjantaina 11.8 kello 21.00 alkaen.
Elias Kahila Bandin kehutaan tuoneen sellon uskottavasti blues,funk,pop & rock-maailmaan. Perjantaina kuullaan kaksikon omia biisejä sekä uudelleen sovitettuja hittejä muun muassa Michael Jacksonilta ja Red Hot Chili Peppersilta.
Jos missasit Elias Kahila Bandin huhtikuussa, tule kuulolle perjantaina 11. elokuuta! Soitto soi yhdeksän aikaan ja pääsy on vapaa! Tervetuloa!

Sello-Loop Gansters Paradise Stevie Wonder (Tukholma 11.7.2015)

Elias Kahila Band Bruno Mars (Just the way you are):

Elias Kahila Band Seven Nation Army (Tukholma 11.7.15)