Hellä Hermanni hurmaa, Pihlajan jengi koskettaa ja Pippurikirurgi lääkitsee

Huikea viikonloppu alkaa tänä iltana! Kesäteatteriesitykset pe ja la klo 19, su klo 16. Esitys kestää 1,5 tuntia, jona aikana kahvila auki, mutta vältetään uimista esityksen aikana.
Heinäkuussa pidämme aina perjantaisin ja lauantaisin auki kello 24.00 saakka. Ohjelmailtoina aukiolo voi venyä tästäkin.

Tänään perjantaina 7. heinäkuuta muikea vierailija pääkaupungista! Näin kerrotaan bändistä: ”Hellä Hermanni & Kylmät Väreet on helsinkiläinen uuden polven folk-yhtye. Yhtyeen musiikissa yhdistyvät tunnelmoiva kaihoromantiikka sekä moderni, orgaaninen folkiskelmä.”
Bändi julkaisi vuoden 2016 lopussa Rapu Records levy-yhtiön tallissa debyyttialbuminsa ”Kesäyön asfaltti”. Vuonna 2017 Hellä Hermanni & Kylmät Väreet juhlistaa debyyttiään keikkalavoilla ympäri Suomea. Bändi jolla on tällainen nimi ei voi olla huono! Kuuntele itse!
Soitto alkaa kello 21.00 eikä pääsymaksuja kerätä! Otetaan Hellmä Hermanni avosylin vastaan!

https://www.facebook.com/hellahermanni/

Lauantaina 8.7 puolestaan Fiddlarna soittaa iloksemme kansanmusiikkia kello 11-12. Sunnuntaina 9.7 Kokkolan kesäsoittokunta tuuttailee kahvimusiikkia kello 14.00. Päälle päätteeksi iki-ihana Pippurikirurgi soittaa meille jo neljäntenä kesänä peräkkäin sunnuntai-iltana 9.7 klo 19.00. Kaikkiin vapaa pääsy!
Ykspihlajan Kulttuuriviikko tärähtää sitten käyntiin 14.7 HH Gangin keikalla perjantaiiltana ja siitä eteenpäin menoa riittää lähes joka päivä. Katsoi ohjelmatietoja Ykspihlajan Asukasyhdistyksen sivuilta.

Juhannus on meillä herttainen

Ainakin siihen pyritään!
klo 16.00 alkaen Sahassa askarrellaan kukkaseppeleitä päähän ja rakennetaan omintakeinen juhannussalko laiturille. Kanaverkosta ja kukkasista. Tavoitteena että kukkainen hökötys asetetaan laiturille klo 18.00 ja luetaan joku ihana runo tai lauletaan laulu juhannuksen kunniaksi.
Savusiikaa saatavana klo 14.00 alkaen tuoreena.

klo 18.00-19.00 naisten sauna
klo 19.00-20.00 miesten sauna
klo 20.00 Heidi Kurtti musisoi
klo 21.00 Vellamo musisoi
klo 22.00 yhteislaulua, tunnelmointia ja musisointia.

Osallistumme myös Ylen Juhannussuoraan, siihen tulee pari pätkää Sahasta alkuillasta noin 17.50 ja 19.30. Klo 22.00 yritämme taipua Hula-hula-tanssiin muun Suomen mukana.
Tule viettämään lähes mökkijuhannusta hyvään seuraan! Vapaa pääsy, myös sauna tarjotaan! (jos kaikki halukkaat eivät mahdu, saunahukit jatkuvat vuorotunnein.)
Juhannuspäivänä olemme auki klo 11.00-18.00. Juhannussunnuntai auki klo 16.00-22.00 – silloinkin saunavuorot pyörivät naiset 16-18, miehet 18-20.00. Hyvää juhannusta kaikille!

Allan Saarukan muistojamit ja juhannustietoa

Hei!
Lauantaina 17.kesäkuuta Sahassa pidetään kokkolalaisen ravintoloitsijan ja musiikkpersoonan Allan Saarukan muistojamit. Jameissa kuullaan harvinaista herkkua, kun lavalle nousevat Allanin entiset soittokaverit, mm. Sailors ja Gamblers sekä kokoonpano, jossa musisoivat mm. Kari Mäkinen, Veijo Saarela ja Esa Tarvainen.
Kello 20.00 alkaviin jameihin on vapaa pääsy. Soitto tapahtuu sisätiloissa. Tervetuloa kaikki!
PS.Paikkavarauksia ei voida ottaa vastaam.
Juhannuksena Saha on auki – ainakin aattona. Juhannusaattona Sahassa on sauna lämmin koko illan, vuorot vaihtuvat tunnin välein naisille ja miehille. Musisoimassa on ainakin Vellamo ja alkuillasta värkkäillään kukkaseppeleitä hiuksiin. Yhteislaulukin kajahtelee jossain vaiheessa.
Sahan juhannus näkyy pieninä välähdyksinä myös televisiossa, sillä Yle kuvaa muutaman pätkän illan aikana Sahasta suoraan Juhannus-lähetykseensä. Sahan Juhannus käynnistyy iltakuudelta – tervetuloa kaikki! Ei pääsymaksuja! Jos haluaa grillata, omat makkarat ja muut herkut voi ottaa mukaan!