Kesä tulee aukioloihin – ja paljon musiikkia myös

Hellurei!
Juhlistamme vähälumisen kesän alkua siirtymällä asianmukaisiin kesäaukioloaikoihin. Maanantaista lähtien kahvila on auki joka päivä klo 11.00-22.00. Jos on ohjelmaa, pidämme auki myöhempään.
Ja alla tulevia musiikillisia herkkuhetkiä.


Lauantaina 3.6 kello 21.00 lavalle nousee African Skies Band. Se koostuu Hannu Leimun, Timo Roiko-Jokelan, Jukka Rajaniemen ja Juha-Matti Rautiaisen soitannasta. Mukana on Amerikan mestareiden kuten Michael Breckerin, Pat Methenyn, John Coltranen ja Herbie Hancockin musaa. Liput 5 euroa ovelta.

Sunnuntaina 4.6 saamme harvinaista herkkua! Edu Kettunen vierailee Sahassa yhdessä Ninni Poijärven ja Mika Kuokkasen kanssa. Saatavilla on vielä 25 euron lippuja konserttiin, joka alkaa su 4.6 klo 19.00 – lippuja voi kysyä myös ovelta – raivaamme tilaa halukkaille kuulijoile. Lippuja voi varata sekä Sahasta että Pohjanmaan Lippupalvelusta.

Tutti di Capo on Heikki Nisosen luotsaama lauluyhtye, jossa sulosoinnut solahtavat ilmoille kolmella kielellä ja vielä useammalla äänellä. Tutti di Capo esiintyy Kahvila Sahassa maanantai-iltana 5.6 klo 19.00. Pääsy vapaa, tervetuloa!

Lauantaina 10.6 on vuorossa huikea musiikillinen kokonaiselämys, kun samana iltana kuullaan kahta sopivasti toisistaan poikkeavaa bändiä. Illan aloittaa helsinkiläinen Tjango!, joka saapuu levynjulkaisukiertueellaan Sahaan. Tjango! on saanut inspiraationsa Django Reinhardtin ja Astor Piazzolan musiikista ja soi tänä päivänä mustalaisjatsina, jossa kuuluu vaikutteita lattari- ja irkkumusasta sekä bluegrassista.
Tjangon lisäksi iltaan mahtuu kokkolalainen Kahavia-yhtye, joka on puolestaan innostunut finnhitseistä. Mukana Kahavia-poppoossa soittavat Pasi Peltokangas, Olli Pelttari, Johanna Pannula, Petri Hilli ja Jussi Pajunpää.
Ilta menee näin: Tjangon! keikalle klo 19.00 lippu maksaa 10 euroa, kello 21.00 alkavaan Kahavia-konserttiin pääsee ilmaiseksi. Tervetuloa huikeaan iltaan!
Lisäksi tulossa: 17.6 Allan Saarukan muistojamit ja 23.6 Sahan Juhannus, josta osia lähetetään suorana Ylen Juhannus-ohjelmaan.

Cheeky Bastards tänään – tulossa mm. Edu Kettunen ja Tjango

Kahvila Sahan musiikkielämä herää eloon pikku hiljaa. Tänä iltana saamme vieraita Pietarsaaresta, Cheeky Bastards täräyttää rock-asennetta tupaan oikein kunnolla. Soitto alkaa klo 21.00 ja pääsy on vapaa.
Tulossa: 27.5 K-18 ja Paha maa, 3.6 Arfican Skies Band ja 4.6 Edu Kettunen, Ninni Poijärvi ja Mika Kuokkanen. Olemme auki la-su klo 12.00 alkaen, viikolla klo 14.00-22.00. Pe -la auki myöhempään jos ohjelmaa ja väkeä.

Kesä viipyy, mutta äitienpäivä tulee – ja pian myös Cheeky Bastards

Leivomme sitkeästi ja tuijotamme merelle odottaen etelätuulen tuovan kesän tullessaan. Tänä viikonloppuna tarjolla on jälleen suolaisia ja makeita herkkuja (myös vegaanit ja gluteiinittomat vaihtoehdot) sekä äitienpäivänä täytekakkua. Avaamme la ja su klo 12 ja viikolla edelleen vasta 14.00. Olemme rakentaneet esiintymislavaa, jonka pääsee korkkaamaan tulevana perjantaina 19.5 pietarsaarelainen rock-bändi Cheeky Bastards, joka julkaisi juuri toisen sinkkunsa. Soitto alkaa lauantaina kello 21.00 ja pääsy on vapaa. Katso lähemmin:
http://www.therwizmusic.com/artistit/cheeky-bastards
https://www.facebook.com/cheekybastards/?fref=ts
Cheeky Bastards juliste A3 15042017

Viikonloppuna pidempään auki

Heips!
Saha kunnioittaa niitä harvoja lämpimiä päiviä mitä on luvattu ja avaa ovensa la ja su jo klo 12.00. Pidämme myös puolille öin auki pe ja la, koska Pihlajassa tapahtuu hauskoja; Vox Pihlaja konsertoi Leevi-hengessä työväentalolla yhdessä YTS:in kanssa peräti neljä kertaa. Teemme myös kesän ensimmäisen hatsapuri-taikinan ja paistamme näitä herkullisia georgialaisia juustopiiraita halukkaille.Arkisin olemme avoinna toistaiseksi klo 14.00 alkaen ja muistathan: saunavuorot pyörivät jo. (ajat edellisessä viestissä)
TULOSSA: 19. toukokuuta Sahan uusi soittolava tärähtää, kun reipasta rokkenrollia soittava pietarsaarelainen Cheeky Bastards valtaa kahvilan peräosaston.