Kylmä Pihlaja: avanto, saunaa ja soittoa – Kari Mäkinen Band avaa Uuden vuoden

Saha ottaa uuden vuoden 2017 vastaan uusin, arktisin vaan ei arkisin menoin! Sahan sauna avantoineen kutsuu naiset löylyyn klo 18.00 alkaen, miesten vuoro on 19.00-20.00. Sitten Sara ja Mikko-Olari pistävät vanteet pyörimään ja pianot soimaan ja sen jälkeen lähetellään raketit taivaalle rannalta! (Meillä jokin kohtuullinen rakettikattaus, itse saa tuoda lisää jos haluaa ilakoida enemmän.) Lopuksi jalalla koreasti Kari Mäkinen Bandin tahdissa noin 21.00 alkaen. Siis kannat kattoon ja riemurinnoin kohti uutta vuotta!
Liput 10 euroa, lapset ilmaiseksi
(PS. Jos haluaa paistaa mnakkaraa, voipi ottaa omat mukaan. Sahasta saa pestopiirakkaa, suklaapiirakkaa sekä kylmiä ja kuumia juomia).
Tervetuloa!

Rauhaisaa Joulun aikaa ja Hyvää Uutta vuotta!

Vuosi alkaa lähenellä loppuaan – tämä upea Sahan vuosi, joka on sisältänyt paljon ihania muistoja. Kesäsaunaa on ollut ikävä, mutta jouluaaton avantosauna oli elämys vailla vertaa sekin. Kiitos teille kaikille kuluneesta vuodesta!
Tulossa:
Uudenvuoden aattona Kylmä Pihlaja vaihtaa vanhan vuoden uudeksi. Ainakin Kari Mäkinen Band tahdittaa menoa. Tarkemmat tiedot ohjelmasta ja aikatauluista heti arkipäivinä. Luvassa on kuitenkin jalkoihin menevää musiikkia, raketteja ja mukavaa yhdessäoloa.
PS. Ismo Alanko esiintyy Sahassa 18.3 klo 20.00. Liput Pohjanmaan Lipputoimiston kautta. Muista tuolloinkin laittaa villapusero ja talvikengät jalkaan!