Tulossa: keskiviikkona ja perjantaina musiikkia

Emme luovuta vielä – Sahan kesä jatkuu! Keskiviikkona 28.9 esiintyy Mary and the Howling Lambs kello 20.00. (Kello kahdeksan eli 20.00 oikea soittoaika siis huom!) Tervetuloa kuuntelemaan uutta tuttavuutta – vapaa pääsy! Perjantaina kuullaan the Sparrowsia, joka tunnelmoi Sahassa jo ties kuinka monetta kertaa – ehkä kolmas kerta tälle kesälle. Ja aina yhtä otolliselle yleisölle! Soitto alkaa pe 30.9 klo 21.00 – vapaa pääsy!
Viikonloppuna la ja su tarjolla ihanaa Carolan lohisoppaa klo 12.00 alkaen. Tule nauttimaan syksyiltojen takkatulesta ja saunomisesta, jota tarjolla vielä tämän viikon yleisillä vuoroilla tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin. Sen jälkeen pyöritetään vielä tilaussaunoja, mutta yleiset vuorot päättyvät.

Perjantaina Tom Stenman & the People of Yxpila

Kesä alkaa kallistua lopuilleen, mutta ei luovuteta vielä! Perjantaina 23.9 Sahassa esiintyy hurmaava Tom Stenman & the People of Yxpila, jossa musisovat artistin lisäksi ainakin Aino Häli viuluineen ja lauluineen sekä Pekka Hietalahti, Jani Korpi ja Mikko-Ilari Ojala. Tule kuulolle kello 21.00, vapaa pääsy!
PS. Lohikeittoa saatavilla taas la ja su klo 12.00 alkaen.Tervetuloa Sahaan!
PS2. Keskviikkona 28.9 esiintyy Mary and the Howling Lambs. Pääsy vapaa tuolloinkin – keikka alkaa klo 20.00.

Tänään Pelle Miljoona, huomenna Mikko-Ilari, lohisoppaa la ja su

Carolan ihanaa merilohisoppaa tarjolla 9 euron hintaan saaristolaisleipineen ja kahveineen kello 12-16.00. Ja yhtä Ihanaa Eevan loihtimaa puolukkapiirakkaa ynnä muuta herkkua koko ajan!
Tänään perjantaina 16.9 Pelle Miljoona United klo 21.00 (liput 15 euroa, vielä mahtuu). Lauantaina 17.9 klo 21.oo Mikko-Ilarin levynjulkkarikeikka! Vapaa pääsy, tervetuloa!

Perjantaina Pelle Miljoona United, lauantaina Mikko-Ilarin levynjulkaisu

Heissan!
Kahvila Saha aukea arki-iltapäivisin nyt kello 14.00 ja on auki klo 22.00 saakka, kun on niin lämmintä ja kaunista. Lauantaisin ja sunnuntaisin aukeaa jo klo 12.00.
Perjantaina 16.9 koetaan legendaarisia hetkiä, kun Pelle Miljoona (jonka nahkatakin hihaan liimattiin Ykspihlaja-tarra jo edellisellä keikalla Vox Pihlajan kanssa) saapuu Sahaan United-bändinsä kanssa. Lippuja, 15 euroa, voi varata sähköpostitse outi.airola@kpk.fi tai paikan päältä Sahasta. Lunastus viimeistään tuntia ennen keikan alku. Pelle ja United -keikka alkaa klo 21.00 . tervetuloa!
Lauantaina myös harvinaista herkkua tarjolla, kun Mikko-Ilari Ojala tuo esille uusimmat laulunsa levynjulkaisukeikan muodossa. Tämä musiikillinen kokemus siis lauantaina 17.9 klo 21.00. Vapaa pääsy -tervetuloa!
Valmistautukaan henkisesti myös Tom Stenman & the People of Yxpila keikkaan 23.9 sekä Mary and the Howling Lambs -tapaamiseen 28.9.klo 21.00.