Aukiolo supistuu, saunaa ja keikkoja riittää

Saha on siirtynyt syksyaukioloon, eli kahvila aukeaa arki-iltaisin kello 17.00 ja ovet ovat auki klo 23.00 saakka. Viikonloppuisin la ja su avaamme jo klo 12.00 alkaen – jos ohjelmaa, olemme auki myöhempään.
Saunavuoroja on yksi lisää eli tiistai on palautettu saunapäiväksi. Naiset saunovat: su: 16-18, ti: 18-20 ja to: 20-22. Miehet su: 18-20, ti: 20-22-20 ja to 18-20.

Musiikkia tulossa runsaasti:
Perjantaina 2.9 vuorossa on kouvolalainen laulaja-lauluntekijä Jari Uutela. Nuoren miehen pop-folk-vaikutteiset tarinalliset biisit ovat radiosta tuttuja, mm. Muistijäljet viime kevään albumilta. Jari Uutela esiintyy Sahassa yksin kitaran kanssa, soitto alkaa klo 21.00. Vapaa pääsy, tervetuloa!
Lauantaina 3.9 lavalle nousee Petri Möller ja Matalamaan Orkesteri. Petri Möllerin korviahivelevä musiikki on saanut jälleen uusia sävyjä – tule kuuntelemaan! Keikka alkaa lauantaina klo 21.00 ja pääsy on vapaa!

Mahtava startti Venetsialaisiin: Small Axe ja Kari Mäkinen Band

Kahvila Sahan Venetsialaiset ovat tänä vuonna erilaiset. Varsinaisena Venetsialaislauantaina kahvila on kiinni, mutta sitä ennen nautitaan lämpimistä elokuun illoista hyvän musiikin ja tulien merkeissä.
Keskiviikkona 24.8 lavalle astuu massiivinen, kymmenhenkinen Small Axe, joka kunnioittaa Bob Marleyn perintöä mahtavalla reggae-meiningillä. Mukana on niin Wentus Blues Bandin kuin Suomen merkittävimmän reggaekokoonpanon, legendaarisen Dreadlinen muusikkoja.Luvassa on mukaansatempaavaa menoa!
Ennakkoliput Sahasta 15 euroa, paikan päältä ovelta 20 euroa. Tule näkemään ja kokemaan, miten reggae laittaa Venetsialaisfiilingin kohdilleen! HUOM! Soitto alkaa jo kello 20.00!
bob marley

Perjantaina 26.8 jatkuu menojalkaa vipattava meininki, kun Kari Mäkinen Band saapuu soittokeikalle Sahaan. Luvassa on tarttuvaa ja tanssimaan pakottavaa soittoa ja laulua – takuuvarmaa hyvän tuulen menoa! Soitto alkaa kello 21.00. Vapaa pääsy – tervetuloa! PS. Askartelemme venetsialaislyhtyjä jo kello 19.00 alkaen Sahan rannassa laudankappaleista ja silkkipaperista. Tervetuloa!
kmb
Lauantaina 27.8 Kahvila Saha viettää häitä yksityistilaisuutena, joten ovet eivät aukene muille kuin häävieraille!
Sunnuntaina avaamme kello 12.00 ja saunomme tuttuun tapaan 16-18.00 naiset ja 18-20-00 miehet.
Venetsialaisten jälkeen siirrymme pelkkään ilta-aukioloon. eli olemme avoinna arkisin klo 17.00-23.00, viikonloppuisin la ja su klo 12.00-22.00, paitsi ohjelmailtoina myöhempään. Arkisin siis pidennämme aukioloa yhdellä tunnilla.
Tällä viikolla ennen venetsialaisia olemme vielä auki aamusta alkaen ja lohikeittoa on tarjolla joka päivä. Jatkossa vain lauantaisin ja sunnuntaisin.
Tulossa vielä tänä syksynä: 2.9 Jari Uutela, 3.9. Petri Möller ja Matalamaan Orkesteri, 16.9 Pelle Miljoona United ja 23.9 Tom Stenman ja the People of Yxpila. Muutakin on – niistä lisää myöhemmin!

Suurta juhlaa ja Sahan kirppis

Tulevana viikonloppuna 19-20 elokuuta Sahassa tapahtuu seuraavaa:
Suuri Juhla on Ulla ja Jouni Nikulan yhteinen musiikillinen projekti, joka esittäytyy yleisölle perjantai-iltana Sahassa klo 21.00 alkaen. Vapaa pääsy – tervetuloa!
Lohisoppaa on vielä tarjolla päivittäin klo 11-15.00 – tervetuloa nauttimaan herkullisesta sopasta saaristolaisleipineen!
Sunnuntaina 21.8 pidetään Sahan pihapiirissä kirppis, jossa jokainen voi vapaasti myydä mitä haluaa. Pihalta löytyy kymmenkunta myyntipöytää ja penkkejä, joita voi ottaa käyttöön. Myyntialueena toimii katsomon ja merenrannan välinen alue. Kirppis alkaa kello 12.00, mutta paikalle voi tulla ja tuoda tavaraa jo kymmenestä alkaen. Ainakin Sahan Mekko esittäytyy myymällä retromekkoja ja -kenkiä – tervetuloa muutkin myyjät! Ei pöytä- tai paikkamaksuja.

Markku Essel, Suuri Juhla, Small Axe, Kari Mäkinen Band…

Ensinnäkin tiedoksi: Kahvila Saha on edelleen auki normaalisti klo 10.00-22.00 ja ohjelmailtoina pidempään. Ja lohisoppaa on ainakin elokuun loppuun klo 11-15.00. Ja saunat torstaisin ja sunnuntaisin.
Ja musiikkivillitys jatkuu:
Tulevana keskiviikkona 17.8 esiintyy Markku Essel, yhden miehen jazzpop-orkesteri, joka hurmasi Sahankävijöitä jo viime kesäna. Nyt soitto alkaa kello 21.00 ja pääsy on vapaa!
markku essel
Perjantaina 19.8 on vuorossa Suuri Juhla klo 21.00. Suuri Juhla on Jouni ja Ulla Nikulan muodostama duo, jossa pariskunnan oma musiikinteko ja sävellykset nousevat omaääniseen lentoon. Mielenkiintoista! Tervetuloa, vapaa pääsy!
suuri juhla
Venetsialaisiin hiihtelemme seuraavalla viikolla vauhdikkaasti: Keskiviikkona 24.8 esiintyy mahtava Small Axe -kokoonpano Bob Marleyn musiikin merkeissä.
bob marley.
Small Axe-lippuja voi lunastaa kahvilasta ennakkoon hintaan 15 euroa, ovelta ne maksavat 20 euroa. Soitto alkaa klo 20.00.
Perjantaina 26.8 Venetsialaisia juhlitaan Kari Mäkinen Bändin kanssa. KMB esiintyy klo 21.00 ja pääsy on vapaa! Tervetuloa joraamaan Venetsialaiset käyntiin takuuvarmalla tossunliikutusmusalla!
kmb
Näiden lisäksi tulossa on syksyn mittaain vielä runsaasti musaa: mm. 3.9 Petri Möller ja Matalamaan orkesteri, myös Tom Stenman ja People of Yxpila sekä Pelle Miljoona United visiteeraavat Sahassa vielä syyskuussa. Sekä Mikko.Ilari Ojala julkaisee levynsä!