Janne Tapio perjantaina, Narrin tarina lauantaina, savukalaa ja lohisoppaa molempina

Sahan viikonlopussa tarjolla seuraavaa:
Sekä la että su aamusta alkaen Sahan pihapiirissä savustetaan siikaa, myynti alkaa klo 12.00. Samaan aikaan klo 12.00 alkaen tarjolla myös maanmainiota Carolan merilohisoppaa kylkiäisinään nauvolaisreseptillä itse tehtyä saaristolaislimppua. Lohisoppa kahveilla maksaa 9 euroa, lapsilta puolet vähemmän. Nam!
Perjantai-iltana 1.7 esintymslavalle astelee Janne Tapio, jonka keikka viime kesältä on velä monen mielessä. Miehen laulanta on varsin mielenkiintosta ja omat kappaleet kerrassaan kuulemisen arvoisia. Janne Tapion keikka alkaa kello 22.00, vapaa pääsy!

Lauántaina Sahan uusitussa esiintymistilassa kuullaan Narrin tarina, joka on Tapio Miettisen sooloesitys (45 min.) Miettinen kertoo esityksestään näin: ”Narrin tarina kuvastaa taiteilijan henkilökohtaisia kokemuksia elämän hektisyydestä, mielen rikkoutumisesta sekä tunteiden ääripäistä, kuten maanisuudesta ja masennuksesta.
Miettinen luo kaksirivisellä haitarillaan etenevää musiikkia, jossa jalka ryskää ja haitaria revitään niin maan, kuin linnunratojenkin myötäisesti. Liput esitykseen sisätilassa 10 euroa, esitys alkaa kello 19.00. Muut tilat auki normaalisti Sahankävijöille.
HUOM! Tulossa 8.7 Treasureland, 12.7 Ville Leinonen ja 13.7 Laura Moisio!

Hyvää juhannusta! Ja savukalaa!

Pidämme juhannuksena auki seuraavasti: torstai ja sunnuntaina normaali aukiolo (10.00-22.0) saunavuoroineen. Juhannuksena perjantai ja lauantai auki kello 12.00-24.00. (tai max 02.00 mahdollisesti). Siis aukeaa vasta klo 12.00!
Varsinainen juhannus:
Tarjoamme saunan sekavuoroilla, eli kukin menee kun haluaa kello 18.00 alkaen sekä aattona perjantaina että lauantaina. Eli juhannussaunaa klo 18-22.00 ja muuten vietämme Jussia rauhallisesti. Perjantaina yhteislaulua ja yhteismusisointia halukkaille tarjolla kello 19.00 alkaen perinteiseen tapoaan. Lauantaina musisoidaan jos on halukkaita jammailijoita.
JA mikä parasta! Juhannuksen ajan Sahan pihapiirissä myydään savukalaa! Niemen Janne YksKala -yritys savustaa ja myy siikaa sekä perjantaina että lauantaina kello 14.00 alkaen – niin kauan kuin kalaa riittää.
Sunnuntai taas normaali aukiolo eli 10.00-22.00
Rauhaisaa juhannusta kaikille ja kiitos tähän saakka menneestä kesästä!

Tom Stenman, Kari Mäkinen Band ja Gamlakarleby Spelmansgillet

Tuleva viikonloppu 17-19.6 on Sahassa ohjelmallisesti hyvin maukas. Perjantai-iltana soittaa Tom Stenman & The People of Yxpila -merkkinen kokoonpano, jota kannattaa ehdottonmasti tulla kuuntelemaan. Soitto alkaa kello 21.00 – vapaa pääsy!
Tom Stenman/ The Phonies
Lauantai-iltana tärähtää kannat kattoon, kun Kari Mäkinen Band astuu lavalle. Ken on ollut KMB:n keikalla Sahassa, tietää että tanssijalkaa vipattaa vaikka sopivat kengät olisivat jääneet kotiin. Sitä paitsi: Sahan sementtilattialla kengät eivät ole olennainen asia tanssin kannalta…Tulehan nauttimaan esijuhannuksellisesta tunnelmasta! Vapaa pääsy!
kmb
Viikonloppuun sovelletaan myös vanhaa tuttua hääkaavaa: jotakin vanhaa, jotakin uutta… Sunnuntaina kokeillaan, miten toimii iltapäiväsoitto kesäisessä merimaisemassa, kun asialla on Gamlakarleby Spellmansgillet. Neljätoistahenkinen orkesteri soittaa kansanmusiikkihenkisesti viulujen, sellojen, haitarien ja mandoliinien kera ja laulattaa vielä kansaa kaupan päälle. Tämä ilo koetaan sunnuntaina kello 14.00. Jos sadetta pukkaa, ollaan sisällä. Tervetuloa kaikkeen tähän! Vapaa pääsy!

The Sparrows perjantaina, Heidi Kurtti lauantaina

Sahan viikonloppu alkaa muistuttaa kesää. Perjantaina 10.6 Sahassa musisoi vanha tuttu The Sparrows, joka johdattaa meidät nostalgisen ihaniin Simon & Garfunkel -tunnelmiin. Soitto alkaa yhdeksältä, vapaa pääsy, tervetuloa.

Lauantaina 11.6 esittäytyy uusi kasvo, jyväskyläläinen Heidi Kurtti.
Heidi Kurtti on jyväskyläläinen (vahvasti myös lappilainen ja pohjalainen) laulaja, joka tunnetaan mm. Soul Operators -yhtyeen sielukasäänisenä solistina.Nyt Sahassa soolokeikalla esiintyvä Kurtti säestää itseään pianolla ja tulkitsee itseään koskettavia kappaleita sekä omaa tuotantoaan. Musiikkia on löytynyt niin länsimaisen populaarimusiikin juurilta jazzin, bluesin ja soulin syntysijoilta kuin suomalaisesta musiikkiperinteestä.
Heidi Kurtti esiintyy kello 21.00 alkaen. Vapaa pääsy, tervetuloa!
sparrows