Tori Amosin musiikkia, merirosvolaivaa ja sirkusta

Kannatti hommata oikea piano Sahaan!
Ihanaa musiikkia tiedossa lauantai-iltana 28.5, kun sisarukset Anna-Miina ja Maria tulkitsevat yhden setin verran Tori Amosin musiikkia. AMBER MARE -duo aloittaa soiton kello 19.00.
Tule ja kannusta nuoria taiteilijoita! Vapaaehtoinen pääsymaksu tukee nuorten naisten musiikillisia pyrkimyksiä.

Ja viikonloppuna 28-29.5 jatkuvat myös Tuomas Hälin johtamat merirosvolaivan rakennustalkoot. Osallistua saa kuka vain: Saha tarjoaa grillimakkaraa, mehua ja kahvia. Rakennusaikataulu: la ja su klo 10.00-14.00.
Uutuus: Sahan Sirkus toimii kesäkuun ajan. Treenataan sirkusvälineillä sekä ihtellä ja toisilla: eli välineiden lisäksi kieritään, möyritään ja temppuillaan omilla ja toisten kehoilla. Tervetuloa kaikenikäiset ja kokoiset tyypit: lapset, nuoret, aikuiset ja vanhukset. Torstaisin 9.6 alkaern kello 17.30-18.30. Pääsymaksu 3 euroa/perhe, tapahtumat järjestää Sirkus Mowgliina.

Ja jos haluat merkata allakkaasi tulevia keikkoja, tässä ainakin osa – lisää tulee ja muutokset mahdollisia:

17.6 Tom Stenman
18.6 Kari Mäkinen Band
29.6 Suora Lähetys – mustalaismusiikkia
1.7 Janne Tapio
8.7 Treasureland
13.7 Laura Moisio
15.7 Bassoklinikka
16.7 Tuomari Nurmio ym. Folk-illassa
17.7 Pauli Hanhiniemi ja Vox Pihlaja
18.7 Oona Airola & Ajan lumo
21.7 Anneli Saaristo
23.7 Suuri Ykspihlaja-ilta

Freedomin levynjulkkarikeikka Sahassa!

Lauantaina tärähtää Sahan katto, kun mainio lavabändi Freedom soittaa uuden levynsä ensikeikan Sahanniemessä! Jos olet ollut aiemmin Freedomin Sahan keikoilla, tiedät että tunnelma on vähintäänkin lämmin. Soitto alkaa kello 21.00 – tervetuloa! Ei pääsylippuja!

Tiedoksi taas saunavuorot:
Sunnuntai: ´16-18.00 naiset, 18-20.00 miehet
Tiistai: 18-20.00 naiset, 20-22.00 miehet
Torstai: 18.20.00 miehet, 20-33.00 naiset.
Saunamaksu 4 euroa/kerta.
Freedom kaikkein uusin

Freedon Sahassa kesällä 2015.

Freedon Sahassa kesällä 2015.

Merirosvolaivoja ja Who’s playing

Tulevana viikonloppuna Sahassa soivat sahat ja vasarat, kun ryhdymme raakentamaan merirosvolaivaa! Pihapuun ympärillä kiertelevä laituri saa uuden muodon, kun Tuomas Häli ryhtyy laiva-arkkitehdiksi ja kutsuu mukaansa nikkarointi-intoisia lapsia ja aikuisia. Kapteeni Häli on ideoinut merelle päin suuntautuvan keulan, ruuman ynnä muuta jännittävää…Rakennuspuuhat alkavat lauantaina ja sunnuntaina kello 10.00 ja jatkuvat klo 14.00 saakka. Saha tarjoaa grillimakkaroita, mehua, keksejä ja kahvia pienille ja isoille rakentajille!

Musiikkipuolella ensiesiintymisensä Sahassa suorittaa Who’s Playing -poppoo, joka kertoo soittavansa rock-klassikoita, bluesia ja muuta hyvää musaa menneiltä vuosikymmeniltä. Who’s Playing siis perjantaina 13. päivä ja soittoaika kello 21.00. Tervetuloa – ei lippuja.

whos playing

Sahassa soppaa, saunaa, Vysotskia ja Yxpila Social Clubia

Sahan loppuviikko 5-8-5 on seuraavanlainen:

Helatorstaina 5.5 pidämme normaalisti auki eli klo 10.00-22.00 (24.00 mahdollisesti)

Perjantaina 6.5 illalla Vysotski-jatkot hienolle konsertille, joka kannattaa käydä kuuntelemassa Ykspihlajan Toimitalolla. Vysotski-jatkoilla klo 22.00 alkaen jammailemme Vysotski-hengessä: mahdollisesti taiteilijat Martti Suosalo ja Jarkko Lahti joukkoineen yltyvät myös musisoimaan ennen kuin simahtavat Sahan pahnoille! Mitään ei luvata, paitsi Outin vetämänä yhteislauluja! Ei pääsylippuja.

Lauantaina sitten: Saha auki normaalisti, samalla juhlimme Sahan kantavan rakenteen synttäreitä. Illalla pääsette kuulemaan Yxpila Social Clubia KELLO 19.00 – HUOM! AIKA! ja muutakin ohjelmaa luvassa. Ei pääsylippuja.

Sunnuntaina:
Äitienpäivänä alkaa Sahassa saada taas Carolan kuuluisaa merilohisoppaa ja saaristolaisleipää, joka vie kielen mennessään. Lohisoppa maksaa 9 euroa herkkuleipineen. Äitienpäiväksi leivomme myös mansikkakakkua. Muistattehan, että meiltä saa nykyisin myös herkullista SIA:n irtojätskiä.
Saha on avoinna joka päivä kello 10.00 alkaen ja lohisoppa kuumana kello 11.00 lähtien niin kauan kun sitä piisaa.
PS. Lahmacunista saa perjantaista lähtien vegaaniversiota (ei juustoa, lihaa eikä munia) ja pestosta tattarijauhoon tehtyä gluteiinitonta versiota.

Tervetuloa – ja muistakaa että saunoakin saa nykyisin sunnuntaisin, tiistaisin ja torstaisin!