Sahan viikonlopussa säpinää

Tuleva viikonloppu 3-5. heinäkuuta tuo Sahaan tuulahduksia Irlannista ja kaukaa historiasta, kun Paroni von Munchausen astuu lavalle viikonlopun päätteeksi. Myös Vellamo soittaa levynjulkkareiden merkeissä Sahassa ja lauluntekijät esittäytyvät hekin lauantaina. Mutta mennäänpä järjestyksessä:

Perjantaina 3.7: Jo pari kertaa Sahassa viihdyttänyt The Treasureland loihtii irkkusävelmiä suomalaiseen kesäiltaan. Soitto alkaa klo 21.00, vapaa pääsy!

Treasure Land text

Lauantaina 4.7 klo 16.00: Lauluntekijäfestari kiertää kaupunkia ja poikkeaa myös Sahassa. Tähän hommaan liput 5 euroa, soitto soi kesäteatterin puolella.

Lauantaina 4.7: Vellamo on tuonut Sahaan lämpöä jo useamman kerran. Nyt kuullaan uutta materiaalia, kun pihlajalaistunut duo aloittaa soitantansa lauantaina kello 21.00. Vapaa pääsy!

Sunnuntaina kello 19.00 Ykspihlajan Kesäteatterissa vierailee Paroni von Munchausen tarinoineen. Estyksen nimi on Munchausen – totta … kai. Joel Elstelän kirjoittama ja ohjaama yhden miehen show on valmistunut vuosi sitten, nyt se kiertää Suomea Antti Peltolan hahmossa. Esityksessä paroni von Munchausen näyttäytyy uskomattonana tyyppinä, jonka tarinat ovat päätähuimaavia: hän on muun muassa käynyt kuussa ja helvetissä ja kertoo mielellään minkälaista näissä paikoissa oli. Tämä esitys kesäteattein puolella klo 19.00, liput 10 euroa.

paronimunchausen2

 

The Playground Boys lauantaina

Lauantaina 27.6 Kahvila Saha saa vieraikseen Leikkikentän pojat eli The Playground Boys. Akustisen duon (Ari Kungas ja Kalle Kurikkala) ympärille kasvanut ”iloisten veikkojen karavaani” soittaa folk-vaikutteista melodista poppia, joka ainakin viime kesänä sai hyvän vastaanoton Sahassa.

Soitto alkaa iltayhdeksältä, pääsy on vapaa. Tervetuloa viettämään ihanaa kesäiltaa Pihlajan perukoille pikku paratiisiimme! Sahan väki.

PS: Muistattehan, että meillä on lauantaisin ja sunnuntaisin tarjolla herkullista merilohisoppaa kera Carolan salaisella reseptillä valmistaman taivaallisen  saaristolaisleivän, Kahveineen tämä homma kustantaa 9 euroa/ henkilö, lapset puoleen hintaan. Ja lohisoppa tarjolla siis la-su klo 11-15.00.

25.6. PIMEYS ja HISKIN PIMPULAT

Torstaina 25.6 vietetään Sahassa varsin mehevää musiikki-iltaa, kun kaksi bändiä valtaa Sahan estradin. Musiikki alkaa kello 19.00, jolloin Hiskin Pimpulat -niminen trio päästelee ilmoille Hiski Salomaan musiikillista tuotantoa hyvinkin verevinä versioina.
Sen jälkeen on vuorossa Pimeys, jota kriitikot ovat ylistäneet jopa suomipopin pelastajaksi. Useita radiohittejäkin tehtaillut mojova bändi soitti Sahassa myös viime kesänä hyvällä menestyksellä. Torstaina musiikki loppuu jo kello 22.00, joten olkaahan tarkkoina etteivät musiikilliset nautinnot mene ohi! Torstai-illan esityksiin on vapaa pääsy.

 

SAHA AVOINNA JUHANNUKSEN

Sahan Juhannusta vietetään perinteiseen tapaan saunoen, herkutellen ja lauleskelllen. Sauna tarjotaan perjantaina kello 18.00-19.30 naisille, miehet pääsevät löylyyn kello
19.30 -21.00.
Saunan jälkeen lauleskellaan ja soitellaan. Ota siis soitin, lauluääni ja hyvä fiilis mukaan ja kipaise Sahaan, suuren meren äärelle tunnelmoimaan keskikesän ihanuutta (Hrrrr. Muista pilkkihaalarit….)

HUOM! Juhannuksesta alkaen lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11.00-15.00 tarjolla pihlajalaisen Carola’s Delin mainiota lohisoppaa Trullevin lohesta, kyytipoikana ahvenanmaalaiseen tapaan valmistettua saaristolaisleipää. Tämä herkku maksaa 9 euroa kahveineen. Nam!
Saha avoinna juhannuksena: perjantaina ja lauantaina klo  11.00 – 01.30.
Sunnuntaina kello 11.00- 22.00.

Hyvää Juhannusta kaikille!
saha_pieni