Päättäjäisjamit perjantaina

Tulevana perjantaina Saha soi viimeisen kerran: lähdemme talviunille palataksemme keväällä täynnä mahtavia ideoita!
Perjantaina 3.10 siis päättäjäisjamit! Soittimet mukaan ja haikeiden jäähyväisten iltaan reippain mielin ja arktisin vaatetuksin! Soitto alkaa kello 20.00 Mikko-Ilari Ojalan osuudella ja jatkunee sitä mukaa kun muusikoita piisaa. Vapaa pääsy, tervetuloa!
PS. Tällä viikolla Saha on jo muuten kiinni.

Sahan kirppis 27-28.9

Nyt on kylmää, mutta viikonlopuksi lämpenee jos on Pekka Poutaa uskominen. On aika lunastaa lupaus Sahan tämän kesän pihakirppiksestä, ettei jää viime tinkaan!
Tule siis tekemään kauppaa tai myymään komeron pohjalle jääneitä liian pieniä luistimia tai muuta käyttökelpoista tavaraa. Kasaamme Sahan pihapiiriin pöytätilaa myyjien vapaasti käytettäväksi, myös ulkopöydät, laiturit ja saunanterassit sekä nurmikot valjastetaan myyntikäyttöön. Jos haluat tulla oman peräkärryn kera, sekin passaa!
Syyskirppis pidetään lauantaina ja sunnuntaina klo 12-16.00, pöytiä voi tulla varaamaan ja ottamaan käyttöön aamukymmenestä alkaen. Tervetuloa kaikki!
PS. Myyntipaikat tietenkin ilmaisia.

Freedom lauantai-iltana Sahassa

_DSC5733

Mainio ja rennosti rokkaava Freedom soittaa jälleen Sahassa – edellisestä levynjulkkarikeikasta tuli viime viikolla kuluneeksi yksi vuosi. Nyt orkesteri ottaa jälleen yleisönsä suvereenisti melodisen pop/rockin ja irkkumusan keinoin. Keikka Sahassa lauantaina 20. syyskuuta, soitanto alkaa kello 21.00. Vapaa pääsy -tervetuloa!
PS. Sahan ovet pysyvät auki edelleen, kun näin lämmintä ja ihanaa, ainakin syyskuun loppuun saakka. Arkisin aukaisemme kello 18.00, viikonloppuisin jo kello 14.00. Auki iltaisin kymmeneen ja tilanteen mukaan viikonloppuisin myöhempään.
PST. Saunakin lämpiää vielä vanhan aikataulun mukaan tiistai- ja torstai-iltaisin.

Irkkumusan ilta perjantaina!

Treasure Land

Tulevana perjantaina 12.9 Sahassa pärähtää ilmoille ihana irkkumusiikin ilta, kun oivallinen Treasure Land loihtii ilmoille vihreän saaren tunnelmia. Musiikki alkaa illalla 21.00 kieppeissä ja kaikki ovat tervetulleita – vapaa pääsy! Tule tunnelmoimaan pimeän meren äärelle valoisasta ja värikkäästä musiikista!