Saha auki vielä syyskuun

Emme luovuta vielä talvelle, vaan pitkitämme kesätunnelmaa niin, että Saha on auki vielä syyskuun – ainakin. Eli syyskuussa Saha on auki arkisin ma-pe klo 18.00-22.00. Viikonloppuisin eli la-su aukaisemme jo klo 14.00 tuoreiden piirakoiden kera, ilta jatkuu viikonloppuina ainakin tuonne 22.00 ja jos on ohjelmaa, pitempään.
Saunaklubit jatkuvat myös vielä. Tiistaisin ja torstaisin voi saunoa ja uida seuraavan kaavan mukaan: Tiistaina naiset klo 18-20, miehet 20-22.00. Torstaina toisin päin eli miehet ensin 18-20 ja naiset sen jälkeen. Saunamaksu 4 euroa/aikuiset, 2 euroa/lapset.
Syyskuulle on sovittu jo pari keikkaa, eli The Land of Treasure soittaa irkkumusaa pe 12.9 klo 21 alkaen. Freedom puolestaa täräyttää reippaalla rokkimeiningilla lauantaina 20. syyskuuta.

Tulossa: Sahan Venetsialaiset

Sahan Venetsialaisviikonloppuun (olipa pitkä sana) kuuluu tulien tuijotusta, saunomista, lämpimän ja pimeän meren ihailua, laulua ja soittoa, haikeita jäähyväisiä kuluneelle kesälle.
PERJANTAINA kuunnellaan bändiä nimeltä The Playground Boys, joka tulee Kannuksesta. Pojat kertovat soittavansa pop-rockia kevyellä otteella, mukana ohjelmistossa on omia ja lainabiisejä. Vapaa pääsy -soitto alkaa kello 21.00.

Joona Hernesniemi – laulu ja kitara

Valtteri Keskitalo – taustalaulu ja kitara

Tuomas Sämpi – basso

Teemu Orava – lyömäsoittimet

https://www.facebook.com/theplaygroundboys

LAUÀNTAINA vietetään jamihenkistä iltaa leirinuotiokitaroinnin pohjalta – laulellen ja soitellen kimpassa. Laitetaan laulut lainehille, soinnut soutamaan tuulessa, tuuli laulamaan lahdella… Ohoh! Runoa pukkaa… Otappa soittopeli mukaan ja liity seuraan!Kaivamme lauluvihkot esille illan hämärtyessä ja tulien syttyessä noin klo 21.30.
Talo tarjoaa saunan tällä kertaa jo perjantaina klo 19.00 lähtien halukkaille saunasieluille (la-iltana sauna varattu).
Tervetuloa Sahan huvilakauden päättäjäisiin!
PS. Meillä on elämää ja ohjelmaa vielä syyskuussakin, sillä emme suostu luopumaan kesästä vain sen takia, että se loppuu muka virallisesti!

Sahan viikonloppu: Laxa ja Prinssi Rohkea

Ensinnäkin: Saha on jatkossa auki klo 14.00-22.00 ja viikonloppuisin ilta jatkuu aina klo 01.30 asti jos on ohjelmaa. Ja tulevana viikonloppuna on! Perjantaina 22.8 Laxa ja lauantaina 23.8 Prinssi Rohkea ja Erämään rotat.

laxa

Laxa on 25-vuotias helsinkiläinen perfektionismiin taipuvainen rapartisti, muusikko sekä breikkari. Laxa tunnetaan kunnianhimoisesta rytmittelevästä riimittelytekniikastaan ja kappaleiden aiheet vaihtelevat laidasta laitaan, syvällisistä ja kantaaottavista humoristisiin sekä meneviin, joissa yhdistyy vaikutteita Chali 2nasta Eino Leinoon. Lavalla Laxan kera nähdään hänen uskollinen aisaparinsa JDLD. Show alkaa Sahassa tulevana perjantaina klo 21.00. Vapaa pääsy!

Vahalummukka_pieni

Prinssi Rohkea ja Erämaan Rotat perustettiin syksyllä 2010 Vaasassa
ottamaan osaa lyriikkakilpailuun. Pikku Prinssi -kirjasta nimensä
napannut bändi rupesi tekemään keikkaa ja on alusta asti soittanut
omia suomenkielisiä punkkenrollbiisejään.

Bändin nykyinen kokoonpano vakiintui syksyllä 2012. Kesällä 2014
Prinssit julkaisivat ensimmäisen EP:nsä ”Terveisiä Erämaasta!” jolla vierailee myös Suomen tunnetuin ääni, koputuspalveluäänenä ja VR:n junien uutena kuuluttajana tunnettu Reidar Wasenius. Levyn tiimoilta bändi tulee keikkailemaan ympäri Suomea.

Bändin musiikkia on verrattu suomirockin legendoihin, mm. varhaiseen Eppu Normaaliin, Peitsamoon, Virtaseen, Absoluuttiseen nollapisteeseen ja Tuomari Nurmioon. Bändi on saanut paljon kiitosta myös hyvästä lavaolemuksesta ja suoraviivaisesta, reippaasta ja häikäilemättömästä menosta sekä biisien humoristisista sanoituksista.
Prinssi Rohkea seurueineen aloittaa soiton Sahassa klo 21.00 tulevana lauantaina. Vapaa pääsy, teretulemast!

 

Eemu Laurila (laulu, kitara)
S-P Kangas (kitara, repliikit)
Antti Väisänen (basso)
Heikki Haahkala (rummut)

Viikonloppu 15-16.8 Sahassa

Tulossa rauhallinen viikonloppu siinä mielessä, että yhtään bändiä ei esiinny kuppilassamme tänä viikonloppuna – tietenkin vapaamuotoista musisointia saattaa syntyä jos tähdet hyvissä asennoissa. Seuraavana viikonloppuna 22-23.8 on sitten vúoróssa sähäkkää menoa molempina iltoina.
Lauantaina 16.8 kello 15.00-18.00 Sahassa on yksityistilaisuus, jolloin ovet eivät aukene muille. Mutta vain kello 15.00-18.00, eli päivä- ja iltakaffille tai öölille kerkiää hyvin. Hyvää viikonloppua kaikille – ja tiedoksi että olemme siis vielä normaalisti auki joka päivä heti aamusta.