Sahan Superviikonloppu 4-6.7

Nyt on kyllä monenlaista!

PERJANTAINA 4.7 klo 21.00: Small Axe

Sahan Superviikonlopun aloittaa 11-henkinen reggaebändi Small Axe, jonka ohjelmisto perustuu Bob Marleyn, Peter Toshin ja The Wailersien tuotantoon: tunnettuihin reggae-klassikoihin, jotka saavat yleisön nauttimaan, viihtymään ja tanssimaan!

Homman taustalta löytyy legendaarinen Dreadline, jonka ytimen ympärille on saatu vahvistusta Wentus Blues Bandista ja Journeymen -yhtyeestä. Tämä komeus Kahvila Sahan pihapiirissä pe 4.7 klo 21.00. Liput 10 euroa. Varaudu ulkoesiintymiseen!

LAUANTAINA klo 16-18.00: Lauluntekijöitä, trubaduureja

Laulaja-lauluntekijöiden esiinmarssi Kahvila Sahassa päiväkahvien aikaan! Nuoret trubaduurit viihdyttävät kansaa koko kaupungin valtaavan Lauluntekijä-festarin merkeissä. Sahassa esiintyvät Charlotta Kerbs, Désirée Saarela ja Matti Hakamäki, jonka rillumarei-musiikki saa hymyn huulille! Liput 5 euroa.

LAUANTAINA 5.7 klo 19.00: Sylin täydeltä -esitys

Hellää armoa, eroottista ilotulitusta ja kaunista riettautta! Tätä kaikkea lupaa naiskaksikko: tarinankertoja, seksuaalipedagogi Tuija Jormakka ja muusikko Leena Pyylampi. Dialogi avaa hengästyttävän tosia asioita: ihmisen sielun paljautta ja syli-ikävää. Kerrottujen ja laulettujen runojen myötä esitys sukeltaa lemmen vuoristoradalle, aistillisuuden ja hellyyden syvyyksiin. Kaikki esityksen runot ovat mikkeliläisen Sirpa Hännisen kirjoista Sylin tarpeessa (1997) ja Himon siunaama (2003).

Vuodesta 2005 kiertänyttä esitystä on kehuttu suoraksi, rehelliseksi ja koskettavaksi – hauskaksikin. Sylin täydeltä Kahvila Sahan sisätilassa la-ilta klo 19.00, liput 12 euroa.

SUNNUNTAINA 6.7 klo 19.00: Pippurikirurgi

Tämä varsin mukaansatempaava helsinkiläisporukka matkaa Kaustiselle ja heittää mennessään keikan Sahassa sunnuntai-iltana klo 19.00. Viime kesänä Sahan kansaa innostanut porukka tulee nyt uudelleen ja sulattaa jälleen sydämet! Ohjelmistossa muun muassa omaperäisiä ja todella taidokkaita Beatles-sovituksia, huisin hauskaa ja kepeää meininkiä. Vapaa pääsy!

 

VELLAMO SAHASSA 28. KESÄKUUTA KLO 21:00

Soitamme levynjulkaisukeikan Trad-levymme tiimoilta, jonka äänitimme viime joulukuussa Amerikan reissua varten. Levy koostuu nimensä mukaisesti kymmenestä kansanlaulusta ja sitä voi ostaa paikan päältä hintaan 10€! Kokoonpano levyllä ja keikalla on:

Pia Leinonen – laulu
Joni Tiala – kitarat
Timo Tikkamäki – rummut
Janne Ylikorpi – basso

vellamo

Juhannus on meillä herttainen

Se on hyvin herttainen! Eli lämmitämme aattona saunan siten, että naiset voivat saunoa kello 18.00-19.30 ja miekkoset 19.30-21.00. Viritämme laulua ja soittoa saunan jälkeen halukkaiden kesken vaikka Sahan yhteislauluvihkosta, jos ei muuta keksitä. Jos ei laulata, soitetaan levyjä. Varaathan pilkkihaalarin mukaan, niin voit onkia juhannusavannosta kalat grilliin… Jos et halua pilkkiä, voit grillata tikkumakkaraa uudessa takassa. Tervetuloa!

PS. Olemme auki myös juhannuspäivän ja tietenkin sunnuntain perinteiseen tapaan!