Kesä alkoi – kaffila auki!

Sääprofeetta ennusti siipikusiaisen häälennosta, että tulee viileä ja lyhyt kesä. Niinpä avaamme kaffilan pari päivää etuajassa nyt, kun aurinko paistaa, eli tästä Helatorstaista lähtien Saha on auki aamukymmenestä iltakymmeneen – viikonloppuisin ja jos ohjelmaa piisaa, tuonne puolille öin.
Lauantaina on klo 15-18.00 lakkiaiset eli yksityistiilaisuus, muuten avointa touhua. Ohjelmaa tällä haavaa tiedossa vasta 6. kesäkuuta, jolloin Sami Heiskanen ja Cairo pärähyttää ilmoille kesäiset musiikit. Voi tosin tulla jotain jo aiemminkin.
Olette lämpimästi tervetulleita, nyt pitää lähteä paistamaan piirakoita…

Mahtavaa improteatteria!

Lauantaina 17. toukokuuta -satoi tai paistoi – Kahvila Sahan pihapiirissä tai sisätiloissa esiintyy kaksi hulppeaa improteatteriryhmää: vaasalainen Intopiukeet
ja helsinkiläinen Katriinamies. Yleisö saa osallistua illan kulkuun ja ohjailla lavalla tapahtuvaa toimintaa ja musiikkia.

Katriinamies taas on Antti Hintsan ja Karri Lehtosen improvisaatio-orkesteri, joka pyörittää omaa klubia Helsingissä.”Improvisoidut keikat ovat kuin jännitysnäytelmiä, joissa yleisö jännittää yhdessä yhtyeen kanssa, onnistuuko biisi vai ei. Välillä niistä tulee aivan hirveitä, mutta yleensä palaset loksahtavat paikoilleen ja tuloksena on todellinen helmi.”

Kahvila Sahan improteatteri-ilta kestää noin puolitoista tuntia, keskellä väliaika ja liput maksavat 10 euroa.Esitys alkaa kello 19.00.Tervetuloa kesän ensimmäiseen kulttuuripläjäykseen!

intopiukeet

 

 

Irkkumusaa Sahassa perjantaina 16.5

Tulevana perjantai-iltana Sahan kesä aukenee uudelleen toivottavasti lämpimämmissä merkeissä – ainakin musiikki tuo lämpimiä tunnelmia Irlannista.Treasure Land -trio soittaa irkkumusaa hyvällä meiningillä kello 21.00 alkaen.

*Juha Korva: laulu, huilut ja mandoliini
*Miia Palomäki: haitari ja taustalaulu
*Arttu Mäkelä: kitara ja taustalaulu

Vapaa pääsy, tervetuloa!

PS. Moni kyselee, saako Sahaan ottaa lapsia kuuntelemaan musiikkia. Tottakai saa!

Treasure Land text