Kiitos menneestä kesästä!

Siivoilimme tänään Sahaa ja pakkasimme kamoja ensi kesää varten. Haikeus iski mieleen – talvi on pitkä ja ensi kesään on monta monta kuukautta. Onneksi kesäiset kuvat ja muistot pitävät mielen lämpimänä, mutta silti… Ensi kesää odotellessa: kiitos teille kaikille Sahan kävijöille! Avaamme viimeistään vappuna uusin innoin ja ideoin! Siihen saakka näkemiin ja kuulemiin, tv Outi ja muu poppoo.

Sahan ovet sulkeutuvat

… Tuli niin syksy ja hiljaista, että päätimme sulkea Sahan. Avoinna siis vielä perjantaina kello 19.00 lähtien, kun päättäjäisjamit (tietoa alla) pärähtävät käyntiin! Tapaamisiin silloin – ja ensi kesänä! Kiitos menneistä mukavista päivistä ja illoista!

Sahan päättäjäisjamit perjantaina 13.9

Pakko se on myöntää: kesä loppuu ja syksy tulee. Pidämme vielä päättäjäisjamit menneen kesän muistolle ja talletamme viimeiset Sahan sävelet talven varalle takin alle lämmittämään… Lopettajaispäivä on perjantai 13. päivä, mutta uskomme että taivaalta ei sada vihaisia pieniä ukkoja ja jos sataakin, sulosävelet tekevät niistä mukavia pikku miehiä… Tule siis kuuntelemaan Mikko Ilari Ojalan, Duo Wellamon, Kari Mäkisen ja Aino Hälin sekä The Phoniesin musisointia kello 21.00 alkaen!

Vapaa pääsy!