Kari Mäkinen Band Venetsialais-lauantain ilotulitteena!

Venetsialaislauantaina 31. elokuuta jyrähtää Potin rannalla musiikillinen pommi: Kari Mäkinen Band vierailee Sahan lauteilla! Soitto alkaa yhdeksältä illalla, venetsialaistulet syttyvät jo aiemmin. Jos sää sallii, grillaamme makkaraa ynnä muuta mukavaa. Saunojat pääsevät kesän lopettajaislöylyihin jo kello 18.00 alkaen: Naiset kello 18.00-19.00, miehet 19.00 alkaen! Teretulemas! Vapaa pääsy!

HUOM! Perjantai-iltana tulossa muuta ohjelmaa, siitä tietoa loppuviikosta

Romu-Mattila Venetsialais-perjantain tähtenä!

Niille, jotka eivät vielä ole nähneet Juho Kuosmasen elokuvaa Romu-Mattila ja kaunis nainen, tarjoutuu siihen tilaisuus perjantaina 30. elokuuta Kahvila Sahan pihapiirissa. Reilun puolen tunnin mittainen, läpisävelletty mykkäelokuva katsotaan ulkona pelkkien venetsialaistulien loisteessa, kesäteatterin katsomossa. Varaudu lämpimiin vaatteisiin ja sadetakkiin, sillä elokuvaa ei voi siirtää sisätiloihin! Elokuvaa säestää Ykspihlajan Kino-Orkesteri, joka myös musisoi elokuvan jälkeen Kahvila Sahan sisätiloissa. Tervetuloa! Elokuva alkaa kello 22.00, kun on riittävän pimeää. Liput 10 euroa. PS. Elokuvan päähenkilö Seppo Mattila ”myy romuja” eli pitää kirpparia Sahan pihapiirissä jo perjantaina iltapäivästä lähtien.

 

 

 

Sahan kirppis lauantaina 24. elokuuta!

Kun hyvää keliäkin on luvattu, nyt on hyvä raahata nurkista ylimääräiset vetimet ja vehkeet Sahan rantaan! Myyntipaikkoina toimivat kesäteatterin katsomo, laiturit, ranta ja vaikka puun oksat! Tule ja etsi hauska myyntipaikka vaikka leikkimökin edustalta tai saunan terassilta tai tule tekemään löytöjä! Laita myyntipaikka valmiiksi siten, että kauppa voi käydä kello 12.00 alkaen! Tervetuloa! (PS. Myyntipaikka ei luonnollisestikaan maksa mitään…)