Vähäposti ja VOOband – hiphopia lauantaina 29.6

Vähäposti ja VOOband on tuore seitsenhenkinen hiphop -kokoonpano, joka haluaa tuoda tuoreita ääniä kuulijalle. Leppoisaa ja paikoin tiukempaakin riimittelyä tukee energinen bändi rohkeasti, mutta tyylikkäästi genrerajoja sekoitellen. Nuoret muusikot panevat parastaan Sahan lauteilla lauantai-iltana!

Bändi-ilta alkaa kello 21.00. Tervetuloa! Vapaa pääsy!

 

Jes! Kari Mäkinen Band Sahassa 28. kesäkuuta!

Mikäpä sen makoisampaa, kuin kuunnella legendaarista KMB:tä eli Kari Mäkinen Bandia Sahan seinien sisällä perjantai-iltana? On melkein täysi kuu, lämmintä, uimavesi parahultaista ja seura vielä raikkaampaa! Tule viettämään lämmintä perjantaiehtoota Sahaan – KMB:n soitto alkaa kello 20.30. Vapaa pääsy!


Sahan juhannus: laulua ja saunaa

Helteitä luvassa! Juhlistamme juhannusta päräyttämällä yhteislauluja rantamaisemassa juhannusaattona kello 16.00. Naiset voivat saunoa kello 18.00-20.00 ja miehet sen jälkeen. Jos on tylsä kaupunkijuhannus, liity seuraan! Talo tarjoaa saunan ja lauluseuran! Grilli kuumenee illalla, ainakin makkaraa ja maissia tulilla! Teretulemas!

Kesäteatterikausi käynnistyy – tarjolla pantomiimia!

 

Ykspihlajan Kesäteatterin kausi käynnistyy tänä vuonna harvinaisella herkulla: Henna ja Aleksi ovat pantomiimin, teatterin ja tanssin opiskelijoita. Tänä kesänä he yhdistävät voimansa ja unelmansa: tuloksena on ”Nosste”, noin puolen tunnin mittainen, läpisävelletty esitys, jossa näkymätön tulee näkyväksi.
Esityksen teema on epävalmius ja epävarmuus. Ravintolakokki Olli pohtii seuraavaa kriittistä askeltaan kohti tulevaisuutta ja miettii, onko hän valmis ottamaan uuden askeleen. Esitys sopii kaikenikäisille, mutta erityisesti nuorille ja nuorille aikuisille.
Ensi-ilta Kahvila Sahan pihapiirissä 24.6 klo 19.00. Muut esitykset 25.6, 26.6, 27.6 ja 28.6 kelo 19.00. Liput: lapset alle 12 v/4 euroa, lapset yli 12 v, opiskelijat ja eläkeläiset 6 euroa, aikuiset 8 euroa. Tervetuloa!

Nossteen päähenkilö on ravintolakokki Olli.