Kesä jatkuu – myös kahvila Saha

Koska kesä näyttäytyy meille vielä varsin lämpimänä, emme malta sulkea vielä Sahaakaan. Saha on avoinna vielä ke-su ainakin iltaisin, myös päivällä jos olemme kotosalla…Musiikki-iltaakin ideoimme vielä perjantaille 7.9, siitä tarkemmin, kunhan ohjelma hahmottuu.

 

 Pihlajan Venetsialaiset:

ROMU-MATTILA JA MUUTA MAHTAVAA!

 Ykspihlajan Venetsialaisissa Potinrannalla nähdään perjantai- ja lauantai-iltana soihtujen lisäksi Juho Kuosmasen puolen tunnin mittainen mykkäelokuva Romu-Mattila ja kaunis nainen. Elokuvan säestää livenä Ykspihlajan Kino-Orkesteri. Potinranta Ykspihlajan kesäteatterin rannassa on muutenkin musiikkia tulvillaan, elokuvan lisäksi kuullaan kokoelma elokuvamusiikin helmiä.

Elokuva esitetään illan hämärtyessä, arviolta yhdeksän-kymmenen aikaan, sitä ennen ja sen jälkeen nautitaan musiikista rantamaisemassa. Mikäli rankkasade yllättää, elokuva esitetään sisätiloissa Kahvila Sahassa.

Tapahtuman lipputulot lahjoitetaan Osuuskunta Yxpilalle, joka on tänä kesänä tarvinnut rahaa muun muassa Ykspihlajan päiväkotinsa kunnostukseen. Tapahtuma kestää siis kello 19.00 – 24.00

Lisätiedot: Outi Airola 044-99 32080

Tänään keskiviikkona 22.8 Kahvila Saha raikaa yhteislauluista klo 19 eteenpäin. Heti yhteislauleloiden jälkeen (noin klo 21) lavalle pamahtaa Musiikkiteatteri Hukupuklus, eli Kaustisen Musiikkilukiosta tulevat lupaavat muusikot Jiri Mustajärvi sekä Julia Suihkola. Hukupuklus tarjoaa yleisölle omaa tuotantoaan haitarin ja kitaran muumimusamaisella soinnilla. Vapaaehtoinen hattuunheittopääsylippu. Lämpimästi tervetuloa!

 

Kahvila Sahan tunnelma sen kun tiivistyy kesän viimeisiä lämpimiä iltoja kohti! Tänään lauantaina 18.8 Sahassa vietetään Elo-iltaa. Tapahtuma olkoon nimensämukaisesti elontäyteinen ja riemukas! Musiikillisesta annista pitävät huolen kolme yhtyettä jotka on ilo ja kunnia saada Sahan lauteille: Duo Vellamo, Kari Mäkinen ja Aino Häli, sekä The Phonies musisoivat edellä mainitussa järjestyksessä klo 19.00 alkaen. Tule iltakahville tahi oluelle nautiskelemaan mahtavasta musiikista ja kauniisti pimenevästä elokuun illasta. (Liput 8 euroa. Tuotto suoraan muusikoille)

  

 

Ilta toimikoon myös lämmittelynä seuraavalle viikonlopulle ( pe 24, ja la 25.8) johon Sahan tämän kesän ohjelmaillat päättyvät. Venetsialaisperjantaina ja lauantaina Sahassa nähdään upouutta mykkäelokuvataidetta, kun Juho Kuosmasen Romu-Mattila ja kaunis nainen esitetään liveorkesterin säestyksellä. Lippuvaraukset numerosta 044-9932080