KESÄTEATTERI 2012

Ykspihlajan Musiikkiyhdistys esittää:

                        

         

Shanghai Star palaa Ykspihlajan satamaan…

Pilvisen perheen elämä on vihdoin asettunut uomiinsa Potinrannalla. Vaikea tilanne syntyi pari vuotta sitten, kun perheen seikkaileva Riitta-äiti astui Shanghai Star –nimiseen laivaan Ykspihlajan satamassa ja häipyi lopullisesti – kortissa hän kertoi myöhemmin löytäneensä uuden elämän kaukaa maailmalta. 16-vuotias Sonja-tytär istui kesän puussa tähystämässä laivoja, mutta tuli syksyllä alas ja palasi koulunpenkille serkkunsa Iiriksen kanssa. Nyt on kesä 2012 ja sataman laituriin kiinnittyy eräänä yönä tuttu alus.

Ykspihlajan Musiikkiyhdistyksen tämän kesän musiikkinäytelmässä on mukana tuttu Pilvisen perhe sekä joukko entisiä ja uusia perheen ystäviä. Lady Finland syntyi, kun Shanghai Star –näytelmän (2010) tekijäjoukko jäi pohtimaan, mitä tapahtuisi, jos äiti palaisikin takaisin. Nyt se nähdään!

Ykspihlajan Musiikkiyhdistys marssittaa tänä kesänä lavalle myös aivan uusia tekijöitä. Monet heistä astuvat estradille ensimmäistä kertaa elämässään, vieläpä vieraalla kielellä!

Tervetuloa Potinrannan kesäteatteriin jo kuudetta kesää!

lippuvaraukset numerosta : 0400-761694       liput: 12 / 8 €

seuraavat esitykset:    su 12.8 klo 17.00 

Eilen tunnelmoitiin akustisen kevyen-, ja kansanmusiikin parissa. Lisäksi nähtiin upea rantaperformanssi ilta-auringonpaisteessa. Paikalle löysi hyvinkin runsaspäinen yleisö, ja tunnelma oli mahtava. Seuraava musiikillinen ilta Sahassa tänä lauantaiana. Joukko nuoria musiikkilukiolaisia – Vähäposti & Omsk Tomsk + Oikku, valtaa Sahan soittamalla omaa rap/reggae-tyyppistä ilakointia. Huom: k 18. Soittoaika 21.00. Liput 5 e. Tervetuloa!

Saha kiittää kaikkia avajaisvieraita! Tunnelma oli loistava läpi pitkän illan. Nyt Saha toivottaa kaikki tervetulleiksi kahvittelemaan elokuun loppuun saakka.

            

Tänä keskiviikkona 18.7 salissa tunnelmoi duo Juhana ja Oona, vieraanaan tanssija Eleni Pierides. Soitto alkaa klo 20.oo Vapaaehtoinen ohjelmamaksu. Huomioittehan, että Sahassa käy toistaiseksi vain käteinen. Tervetuloa!

 

Lauantaina 21.7 stagen valtaa joukko nuoria muusikoita Kaustisen musiikkilukiosta.

Ohjelmallinen kesäkahvila Potinrannassa

Ykspihlajan Saharannassa on nautittu kesäteatteri-esityksistä joka kesä jo viiden vuoden ajan. Nyt tuttuun kesäteatterirantaan avataan myös kesäkahvila – Kahvila Saha.

Vanhan Sahan konttorin punainen piharakennus on remontoitu kuppilaksi, ja heinäkuun puolesta välistä elokuun loppuun saakka sen terassilla on mahdollista nauttia kahvia, pientä purtavaa ja virvokkeita. (Kahvila Sahassa on C-oikeudet, maksuvälineenä käy toistaiseksi vain käteinen.)

Kuten aikaisempinakin vuosina, Ykspihlajan musiikkiyhdistys tarjoilee rannassa kesäteatteria heinäkuun lopulta elokuun puoleen väliin. Lisäksi Kahvila Sahassa järjestetään heinä- ja elokuun ajan ohjelmallisia iltoja viikonloppuisin ja keskiviikkoisin.

Kesän aikana Sahassa pistäytyy liuta esiintyjiä musiikin ja teatterin saralta eri puolilta Suomea. Ohjelmaa on teatteritaiteen alalta improvisaatiosta monologeihin ja musiikin puolelta rap-musiikista jazziin. Teatterin puolelta lavalle kipuaa Kokkolan oopperassa tänä kesänä häärinyt teatterin monitoimimies Juha Hurme Puupää– monologeineen. Lisäksi kesän mittaan luvassa on ohjelmaa muun muassa ensi syksynä Kokkolan kaupunginteatterissa aloittavilta nuorilta teatteriosaajilta (mm. Olavi Uusivirta). Myös open stage –iltoja on luvassa. Avajaisiltana 14.7 kenellä tahansa on lupa nousta esittämään vaikkapa pöytälaatikossa lojuneita runoja. Illan vierailijoiksi ovat jo lupautuneet uutta levyä äänittävä kahvilan kaima Topi Saha, sekä duo Vellamo.

Elokuun viimeisenä viikonloppuna tämän kesän ohjelmaillat päättää elokuvaohjaaja Juho Kuosmasen mykkäelokuva Romu-Mattila- ja kaunis nainen ulkoilmaesityksenä liveorkesterin ja foley-artistin säestämänä. Elokuussa on luvassa myös Vladimir Vysotski- ilta, jossa venäläistä lauluntekijää kunnioittavat tulkinnoillaan useat eri laulajat.