Perjantaina 15.9 Kabaree-ilta, lauantaina Antti Autio trio

Sahan viikonlopussa 15-16.9 on sähinää ja säihkettä! Perjantaina tunnelmoidaan Kabaree-illassa, joka sisältää burleskia, sirkustelua ja itämaista tanssia.
Burleskiosuudesta vastaa Rosa Latva, jonka Roxymeleon-hahmo muuntautuu uberfeminiinisesta jumalhahmosta palkkamurhaajaksi – unohtamatta perinteisestä burleskin ideaa.
Sara Airola vie Kabaree-illan yleisön sirkusmaailmaan omalla esityksellään. Lopuksi tanssitaan itämaista tanssia Jenna Suvannon ja Rosa Latvan tahdittamana. Esitys alkaa klo 21.00.
HUOM! Ohjelmanmuutos! Illan sirkusosuus on peruuntunut, mukana burleski ja itämainen tanssi. Pääsymaksu vapaaehtoinen.

Lauantaina 16.9 tulee raikas tuulahdus etelästä. Antti Autio on helsinkiläinen folkrock-artisti, joka esiintyy Sahassa trionsa kanssa. Autio tunnetaan raikkaasta ja vahvasta laululyriikastaan sekä polveilevaan kitarointiin pohjautuvasta suomenkielisestä folkrockista. Bändiä on kehuttu omaperäisestä tyylistä ja tunnelmallisista keikoistaa.
Aution debyttiialbumi julkaistiin 14.2.2017 ja se sai heti hyvän vastaanoton: Soundi antoi neljä tähteä ja kuvaili tulokasta herkäksi mutta määrätietoiseksi artistiksi, josta kuullaan vielä paljon.
Antti Autio trion keikka alkaa lauantaina kello 21.00, liput ovelta 10 euroa.