Kesä tulee aukioloihin – ja paljon musiikkia myös

Hellurei!
Juhlistamme vähälumisen kesän alkua siirtymällä asianmukaisiin kesäaukioloaikoihin. Maanantaista lähtien kahvila on auki joka päivä klo 11.00-22.00. Jos on ohjelmaa, pidämme auki myöhempään.
Ja alla tulevia musiikillisia herkkuhetkiä.


Lauantaina 3.6 kello 21.00 lavalle nousee African Skies Band. Se koostuu Hannu Leimun, Timo Roiko-Jokelan, Jukka Rajaniemen ja Juha-Matti Rautiaisen soitannasta. Mukana on Amerikan mestareiden kuten Michael Breckerin, Pat Methenyn, John Coltranen ja Herbie Hancockin musaa. Liput 5 euroa ovelta.

Sunnuntaina 4.6 saamme harvinaista herkkua! Edu Kettunen vierailee Sahassa yhdessä Ninni Poijärven ja Mika Kuokkasen kanssa. Saatavilla on vielä 25 euron lippuja konserttiin, joka alkaa su 4.6 klo 19.00 – lippuja voi kysyä myös ovelta – raivaamme tilaa halukkaille kuulijoile. Lippuja voi varata sekä Sahasta että Pohjanmaan Lippupalvelusta.

Tutti di Capo on Heikki Nisosen luotsaama lauluyhtye, jossa sulosoinnut solahtavat ilmoille kolmella kielellä ja vielä useammalla äänellä. Tutti di Capo esiintyy Kahvila Sahassa maanantai-iltana 5.6 klo 19.00. Pääsy vapaa, tervetuloa!

Lauantaina 10.6 on vuorossa huikea musiikillinen kokonaiselämys, kun samana iltana kuullaan kahta sopivasti toisistaan poikkeavaa bändiä. Illan aloittaa helsinkiläinen Tjango!, joka saapuu levynjulkaisukiertueellaan Sahaan. Tjango! on saanut inspiraationsa Django Reinhardtin ja Astor Piazzolan musiikista ja soi tänä päivänä mustalaisjatsina, jossa kuuluu vaikutteita lattari- ja irkkumusasta sekä bluegrassista.
Tjangon lisäksi iltaan mahtuu kokkolalainen Kahavia-yhtye, joka on puolestaan innostunut finnhitseistä. Mukana Kahavia-poppoossa soittavat Pasi Peltokangas, Olli Pelttari, Johanna Pannula, Petri Hilli ja Jussi Pajunpää.
Ilta menee näin: Tjangon! keikalle klo 19.00 lippu maksaa 10 euroa, kello 21.00 alkavaan Kahavia-konserttiin pääsee ilmaiseksi. Tervetuloa huikeaan iltaan!
Lisäksi tulossa: 17.6 Allan Saarukan muistojamit ja 23.6 Sahan Juhannus, josta osia lähetetään suorana Ylen Juhannus-ohjelmaan.