Lohisoppaa ja lumoavaa sekä legendaarista laulua

Ikävä uutinen tulee tässä: juuri tänään tiistaina 9.8 ei ole tarjolla lohisoppaa inhimillisen unohduksen vuoksi. Mutta muina päivinä on klo 11.00-15.00, joten työhön palanneet lounastajatkin voivat nauttia lopuista kesäpäivistä lumoavan Carolan sopan myötä.

Hyvät uutiset sitten: Perjantaina 12.8 esiintyy uudemman kerran tälle kesälle jyväskyläläinen Heidi Kurtti, joka ihastutti laulullaan taannoin Sahan kävijöitä. Luvassa on yhden naisen piano-laulushow, jossa kaunis ääni ja kivat tarinat yhdistyvät niin omissa kuin lainabiiseissäkin. Esitys alkaa illalla kello 21.00, vapaa pääsy.
Erikoisempaa herkkua luvassa lauantaina 13.8. Tuolloin Kari Fall kera Tapani Riipan Jazz Quartetin esiintyy Kahvila Sahassa kello 21.00 alkaen. Kari Fall tunnetaan ”Suomen Sinatrana”, jota arvostetaan aasiantuntevissa piireissä kärkikaartin jazz-laulajana. Fall aloitti uransa jo vuonna 1960 ja hänet on palkittu Jazz-legenda – tittelillä.
Kahvila Sahassa ohjelmisto koostuu vanhoista jazz-standardeista ja ohjelmistoon mahtuu niin Sinatran, Dean Martinin kuin Nat King Colen tunnetuksi tekemiä kappaleita. Ohjelma alkaa kello 21.00 ja pääsy on vapaa – tervetuloa ihanaan pimenevään elokuun iltaan tunnelmallisen musiikin parissa!